![]() |
Re: Batranica mea '86
Tot faci una alta la masina custom da nu ai de gand sa faci lucrurile mai importante cum ar fi sa aliniezi calumea farurile alea grila sa stea botu ala drept...parca sunt prinse cu scoch...
|
Dacă te-ai uita mai atent ai vedea ca e bara un pic ondulată sus şi de asta par farurile mai neaşezate, ca să zic aşa...
Şi ai putea să o spui şi tu frumos ;) în fine.. aşa sunt oamenii.. |
Quote:
Generalizand : pe masura ce inaintam in ani (2010, 2011 , 2012 , 2013 ... etc ) oamenii sunt din ce in ce mai superficiali privind lucrurile de baza ...si incepem toti sa vedem inutilul ca fiind util ... parerea mea ... iar aceasta parere sper ca nu exista degeaba ... sper ca pe multi sa ii inspire aceste cuvinte ... ma scuzati daca sunt "rauvenit" aici . |
Stai liniştit nu eşti răuvenit !
Eu din câte am discutat cu NIK am înţeles că maşina v-a intra in noi modificări de la primăvară . El ştie ce face şi eu am încredere că ce o sa facă o să facă bine , ştiu maşina asta, sunt mulţi de pe aici care îşi dau cu părerea despre ce văd în poze , fără să întrebe sau alte chestii . Dacă erai cunoscător îţi dădeai seama că vopseaua e sărită :lol: şi la chestia cu scăpatul de rugină , citeşte thread-ul apoi postează din nou , să vezi că maşina a fost recondiţionată totală . |
Quote:
|
2 idei de la mine daca se poate .
-grila dintre faruri neagra -stopurile foliate sau cu spray`ul :oops: Frumos badboy ;) |
8 Attachment(s)
Quote:
Update: -Dual Exahust . Evacuarea din dreapta are un fel de silencer, dar il voi da jos! Poze si un filmulet |
Quote:
|
Quote:
Astept un desen ! Bafta si tie ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Enjoy ! |
Quote:
|
Ca sa iasa aburul la fel si stanga si dreapta, tre' pus focul undeva la mijloc.
|
Quote:
|
lol...se vede ca am cam sarit din schema...nu ma mai prea fac simtit pe forum...nu stiam ca in sfarsit v-ati hotarat sa sa intrati in lumea buna...;)AAG-ule...la masina niciodata nu e "gata aici ma opresc...!"e loc de mai bine;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning