![]() |
abon de 6 ani. am avut aja:
cnx classic cnx business cnx 200 cnx 400 cnx 800 alea de mai sus s-au dus k nu erau profitabile. acum am cent 500 + cent 200 + zapp internet 100 (modem nu tel) |
:)
Am auzit (nu sunt sigur) ca Connex-ul si Orange-ul au acelasi actionar principal (Vodafone).... :?
Nu sunt sigur.....voi ce stiti despre asta ? P.S.Daca cumva am gresit va rog sa nu ma injurati si sa nu sariti la gatul meu. :twisted: |
:)
Am auzit (nu sunt sigur) ca Connex-ul si Orange-ul au acelasi actionar principal (Vodafone).... :?
Nu sunt sigur.....voi ce stiti despre asta ? P.S.Daca cumva am gresit va rog sa nu ma injurati si sa nu sariti la gatul meu. :twisted: |
adica se concureaza unul pe altul ? :lol:
orange e un colos francez ;) si se citeste , normal, frantuzeste :twisted: oranje , nu orange englezeste :twisted: domnu' pruteanuuuuu , unde sunteti ? |
Re:
Quote:
|
Connexul trebuia sa fie preluat de Vodafone, dar nu s-a intamplat. Cum poti sa crezi ca doua companii competitive au acelasi actionar majoritar!!!
|
noup
vodafone e actionar numai ptr Coneex .. nu si ptr orange ... dar in curand cik vom avea o mica surpriza de la Cosmorom ... cik ii preiau niste asiatici..... care planuiesc sa intre si in europa cu reteaua asta... |
Re:
Quote:
Quote:
M-ati lamurit.... :lol: |
Cosmoromul este al Romtelecomului, eu asa stiu!!!
|
Connex e cel mai tare!Eu am tot timpul semnal, de revelion mi-a mers destul de bine,si mi se pare mult mai ieftin ca orange,parerea mea!
Eu am cnx standard+20 si imi ajunge, nu prea vorbesc eu la telefon! |
Re:
Quote:
a zis ca , Cosmoromu` este al Romtelecomului PS: daca mai vreti informatii ceva , pm me :wink: |
dap Cosmoromul este al romtelecomului .. dar va fi preluat in curand de altcineva .. acesta devenind neprofitabil in momentul de fata
|
Re:
Quote:
Si eu sunt de acord ca Connex-ul este mai bun, doar am unul din abonamentele Cent 500(dintre putinele ramase) :D . |
Eu am 40 de minute nationale, 20 sms gratuite si 50 MMS gratuite, toate la 3,5 dolari si mi se pare super!
|
eu am 3000minute nationale 800 weekend 90 sms ;) si wap nelimitat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning