![]() |
Re: Cielo-CT-97-BMX
pune intermediara noua....si ia-ti una cu silencer tot de la aceeasi firma...eu o am de o luna si cu silencerul pus se aude putin mai tare decat cea normala.....fara silencer e crima.....nu vei mai avea probleme cu nimeni...
|
am schimbat si intermediara dar tot cam asa se auzea
cand vine caldura o sa urce din nou pe masina daca o vrea cineva o vand cred ca voi cauta o solutie de ai monta un silencer |
Am decis sa inchid topicul la masina mea!
Prea multi cunoscatori pe aici! Nu voi mai activa pe acest forum in viitor! Deci in concluzie rog un moderator sa inchida topicul ! Zbye all |
Ce ti s-a intamplat ? pe aici nu vad nici un post rautacios, ci dimpotriva numai sfaturi de bine !
|
Poi sincer imi place mai mult pe dincolo
Sper sa nu va suparati pe mine |
1 Attachment(s)
Daca tot nu ati inchis topicul postez si eu poze cu ceasul de bord modificat
Filtru am luat de la o cutie de proteine Treaba de 5 min |
1 Attachment(s)
o grila fara semn a venit
|
frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. de curiozitate, fiinda eu sunt mai Louud asa de felu meu =)) ce muzicutza ai pe masina?:d
|
Salut
Am ceva mic pe ea Subwoofer blaupunkt gtb 1200 si statie blaunpunkt emma 460 Casetofonu e pioneer dar nu stiu ce model e Se aude destul de bine Partea proasta e ca imi deregleaza oglina cand dau mai tare:) |
Dupa o absenta de 6 luni din tara in sfarsit a revenit acasa
Mare lucruri nu s-au schimbat, a capatat niste cauciucuri cu jante pe 14 table Aranjata putin cand a venit , si sper sa fie niste modificari in viitor Peste cateva zile va pleca din nou din tara dar si cu mine in ea Poze vor veni maine pe zi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning