Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   BMW E36 Galati/Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/221032-bmw-e36-galati-braila.html)

antonsan_77 28-02-11 13:38

Re: BMW E36 Galati/Braila

Quote:

Originally Posted by Aleexxx (Post 4129070)
De atunci si-a luat una , iar acum vrea s-o dea jos :)

cred ca cineva care nu a citit cum trebuie m-a inteles gresit...
masina a fost la revizie si tembelii de la service mi-au strans niste suruburi aiurea si acum sta toba stramb (e ovala 137 DTM), daca era rotunda nu se baga de seama.
vreau sa o dau jos sa o curat si sa ii refac prinderile.
am zis ca se aude prea bine pentru a fi schimbata.
multumit de explicatii?

Aleexxx 28-02-11 13:46

Quote:

Originally Posted by antonsan_77 (Post 4129103)
cred ca cineva care nu a citit cum trebuie m-a inteles gresit...
masina a fost la revizie si tembelii de la service mi-au strans niste suruburi aiurea si acum sta toba stramb (e ovala 137 DTM), daca era rotunda nu se baga de seama.
vreau sa o dau jos sa o curat si sa ii refac prinderile.
am zis ca se aude prea bine pentru a fi schimbata.
multumit de explicatii?

Si ce legatura are asta cu ce ti-am zis eu ?:)
N-am nimic cu tine..dar singurul care nu a citit cum trebuie esti tu :)
Eu ti-am atras atentia ca ai raspuns unui post din luna noiembrie si ti-am zis ca de atunci si-a luat o toba...iar acum vrea sa o dea jos:|
Multumit de explicatii ?

P.S: E46-le negru/galben ce sta prin 19 e al tau?daca da..e misto :)

antonsan_77 28-02-11 19:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Aleexxx (Post 4129126)
Si ce legatura are asta cu ce ti-am zis eu ?:)
N-am nimic cu tine..dar singurul care nu a citit cum trebuie esti tu :)
Eu ti-am atras atentia ca ai raspuns unui post din luna noiembrie si ti-am zis ca de atunci si-a luat o toba...iar acum vrea sa o dea jos:|
Multumit de explicatii ?

P.S: E46-le negru/galben ce sta prin 19 e al tau?daca da..e misto :)

al meu e, la el vreau sa-i pun toba.

credeam ca de toba de pe e36-le meu era vorba, scuze...

suici 28-02-11 21:00

am eu evacuare completa de vanzare daca te intereseaza...uita-te in anuntul meu

antonsan_77 28-02-11 21:23

Quote:

Originally Posted by suici (Post 4130539)
am eu evacuare completa de vanzare daca te intereseaza...uita-te in anuntul meu

trebuie sa-mi remediez niste hibe recente, m-a pocnit un berbec in parcare si a plecat ca nesimtitu`, am scos ce se putea scoate din polish, dar am un semnal crapat, vopseaua e crapata in adancime, aripa trebuie lacuita, etc.
am vb cu cineva sa-mi dea 2 aripi cu grile m, vreau sa-i fac trimurile de crom negre, grilele frontale tot negre, am ceva de lucrat la ea cand vine caldura...
evacuarea, cand o fi cazul.
ti-am salvat anuntul, daca ma incadrez cu ce mi-am propus luam legatura.

suici 28-02-11 21:30

Gunoaie de oameni!Nici nu stii unde sa mai parchezi...asta e cand n-ai garaj:sad: si eu am gasit-o atinsa mi-as...bine ca nu-i asa grav,bandou nr pocnit si oglinda julita.Grilele fata mai bine le cumperi negre direct ca sare vopseaua rapid.

antonsan_77 28-02-11 21:34

Quote:

Originally Posted by suici (Post 4130650)
Gunoaie de oameni!Nici nu stii unde sa mai parchezi...asta e cand n-ai garaj:sad: si eu am gasit-o atinsa mi-as...bine ca nu-i asa grav,bandou nr pocnit si oglinda julita.Grilele fata mai bine le cumperi negre direct ca sare vopseaua rapid.

bineinteles. nu stiu daca tine vopseaua pe trimuri. am vazut pe cineva care are negre si vrea sa schimbe cu crom.

Quote:

Originally Posted by antonsan_77 (Post 4130666)
bineinteles. nu stiu daca tine vopseaua pe trimuri. am vazut pe cineva care are negre si vrea sa schimbe cu crom.

m-am mai uitat odata pe anunt, eu am e46 320 coupe.
evacuarea ta era pt 318is. poate doar finala sa se potriveasca...
nu-s mecanic, ma adaptez din mers.

suici 28-02-11 21:43

Depinde trebuie vazut dedesubt ce si cum,finala se potriveste sigur...oricum caut sa o dau intreaga ca e pacat s-o tai:D

antonsan_77 28-02-11 23:13

Quote:

Originally Posted by suici (Post 4130698)
Depinde trebuie vazut dedesubt ce si cum,finala se potriveste sigur...oricum caut sa o dau intreaga ca e pacat s-o tai:D

taiata e aiurea, ori nu etanseaza cum trebuie, ori rugineste la imbinatura...
pe aia de pe e36 am dat-o jos, am sablat-o, am vopsit-o cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte, am bandajat-o la imbinaturi cu GUM GUN, merge super.
dar toate astea le-am facut in germania, aveam acces la utilaje si spatiu intr-un atelier modest utilat dar bun. aici e prea multa munca pentru cineva autorizat plus ca nu prea imi place cand umbla cineva strain la masinile mele.

suici 01-03-11 06:56

Idem,astia de la noi iti mai strica si cate ceva pe la ea:rolleyes2

GL91ANB 01-03-11 18:57

Antonsan_77
E36-le tau este 316 coupe violet cu pachet M ?

antonsan_77 01-03-11 22:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 4133304)
Antonsan_77
E36-le tau este 316 coupe violet cu pachet M ?

nop, batranul samurai are pata pusa pe 320-uri.
pun poza cu ale mele.
cel negru nu e negru, e bleumarin cu negru, il conduce "fratemeleu", dar la cat am bibilit la el, il consider tot al meu... :-D
poza e facuta azi dimineata, la automecanica, acum vreo 2 saptamani veneam cu cel albastru de la facultate si m-a atins unu` cu o corsa, mi-a sters bandoul de pe portiera din spate, si azi dimineata am dus-o la service.
scuzati starea mizerabila in care sunt... :-D

kadilak_e 03-03-11 20:36

e46 e belea mereu cand trec pe langa el ma opresc putin sa il admir. poate cand se mai incalzeste facem o adunare

suici 03-03-11 22:22

Incet incet vine si caldura!Nu e neaparat sa ne strangem noaptea,ba chiar mai mult atragem atentia:D Am vazut multe e36 in Galati iar despre Braila nu ma pronunt insa pe forum deocamdata astia suntem...

racinGTI 04-03-11 08:04

destule bavareze prin gl dar nu am vazut nici una la vreo "intalnire nocturna" ... ar fi frumoasa o intalnire bavaria motors vs japan motors sa vedem c iese :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning