Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cei lasati fara permis (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/22088-lasati-permis.html)

Andrey` 08-10-06 19:15

Re: Cei lasati fara permis

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 579366)
si yo la fel stiam. sper sa fie asa si sa-l i-au raspoimanie :D:D:D mai am doar 3 zileeeeeeee :)

hai ca nu mai e mult

Bmw_Rulllzzz 12-10-06 00:00

mi-am luat permisul.....................yeeeeeeeeeeeeeeeee :):):) am facut azi 400 de km de bucurie :D

aleks 12-10-06 13:15

sa inteleg k acum ai permisul in mana sau conduci tu pe baza calculului facut:lol: ? :D

mertan 12-10-06 14:15

dai de baut frate....

amily 12-10-06 19:18

facand "sapaturi" pe net sa vad cum se poate reduce perioada de suspendare a permisului...am dat peste voi:)...deci...mi-a fost suspendat permisul pe 6.10 pe raza jud.buzau ptr. depasirea limitei admise de viteza(3 luni)...intrebarea mea este:acel memoriu in care imi recunosc greseala...bla...bla...bla...cui ar tr sa-l adresez...comandantului pol.buzau sau com.pol.neamt(locuiesc in p.nt).
in p.nt cursul acela de sig.rutiera costa 200ron.

Bmw_Rulllzzz 13-10-06 00:08

am permisul in mana :-P si am sa dau de baut ............candva :D

Bmw_Rulllzzz 13-10-06 00:10

Quote:

Originally Posted by amily (Post 583919)
facand "sapaturi" pe net sa vad cum se poate reduce perioada de suspendare a permisului...am dat peste voi:)...deci...mi-a fost suspendat permisul pe 6.10 pe raza jud.buzau ptr. depasirea limitei admise de viteza(3 luni)...intrebarea mea este:acel memoriu in care imi recunosc greseala...bla...bla...bla...cui ar tr sa-l adresez...comandantului pol.buzau sau com.pol.neamt(locuiesc in p.nt).
in p.nt cursul acela de sig.rutiera costa 200ron.

cel mai bine da un tel la politie sau du-te si intreaba acolo in p. neamt, cui trebuie adresat

amily 23-10-06 16:50

da...maine merg personal la insp.de pol.buzau...sper sa-l induplec pe d.nul comandant.
merci ptr. raspuns

CRyS` 21-11-06 17:56

Dragi copii...Tzin sa anuntz ca blestem drumurile voastre si gaborii din Bacau!Se stie de ce!

bc_04_aju 21-11-06 18:56

da ia zii cristinel cum de sa intamplat ???
oricum sa stii ca nu ne bucuram pt tine dar asta e viatza uneori o mai dam shi in bara

aleks 22-11-06 14:39

sa mor de nu... esti ghinionist
tocmai tu, cel mai linistit, te-a nimerit ghinionul... :|

-ZZ- 22-11-06 20:26

mi-au luat si mie certificatul :lol: .....foliile astea..

CRyS` 22-11-06 22:53

Cum?Ushor!Depasisem viteza....116 km in localitate...la catziva metri de semnul ce`mi indica ca sunt in satul lu` Peste din Bacau!

Vladutzzz_sv 22-11-06 23:09

Bai tu nu stii ca la organu nu conteaza...poti sa fii in cel mai mare oras , poti sa fii intr-un satuc uitat de lume....esti in localitate.....organu respecta legea ca de aia e platit... nimeni nu se pune cu garce de romania ...si mai ales cu garcea de bacau care parca face o alta scoala...jur....gabori mai idioti si mai batuti in cap ca in judetul bacau nu am intalnit in alta parte......am patit-o pe pielea mea....o singura exceptie e in toata politia din bacau....un baiat de nota 10 +....prietenii stiu despre cine vb

marius_lox 23-11-06 20:02

desi radarul te inregistreaza de la o distanta de 1000 m, ei sunt obligati ca in PV sa iti treaca viteza care o ai in momentul in care numarul si fata conducatorului auto sunt vizibile!! degeaba iti spune el ca aveai 120km/h la 800 m de radar!! ei mizeaza pe faptul ca tu iti recunosti masina si semnezi procesul!! dar daca faci contestatie caseta nu ii este recunoscuta ca proba!!

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning