![]() |
Re: Bmw 320d
Quote:
la ce passat te referi!? k eu nu stiu nici un passat 4motion de 136cp!? ce motor? |
passatu cu tractiune 4x4 din 2001 TDI are 131 mi se pare nu 136
|
Quote:
|
mie-mi place noul eos, e frumos foc, e intr-adevar concurenta la seria 3 decapotabil...
|
dap, ff frumos ;)
|
botul ala de beemer din poza de la avatarul tau e cumva noua imagine a masinii tale?
|
:-P:-P:-p:lol:
|
13 Attachment(s)
Poze noi cu masina :D nu i-am facut mare lucru dar sa postez si yo ceva p'aci :-P Mai am cateva lucruri de facut la ea, in zilele urmatoare poate am sa termin si am sa mai bag ceva poze ;)
|
...aaa....scuze pt unele poze, sunt cam miscate dar tremura mana :D:D:D......................... deci..in primul rand am inmatriculat-o :), am trecut-o pe numele meu. i-am bagat ceva muzica (statie + subwoofer 600W si vreo 4 boxe)..............urmeaza maine sau poimaine sa-i pun pleoapele, mi-au venit dar tre sa le vopsesc, sa-i pun folia si niste stroboscoape :D apoi mai vad yo ce-i mai fac :-p
|
he heee... imi place cum arata, sa pui poze cu tot ce modifici la ea, da? :)
|
ms. oky, oky :) am inteles :D am sa bag poze dupa ce ii mai fac ceva (cand o sa am timp) :-P
|
2 Attachment(s)
azi am avut putin timp liber si i-am pus stroboscoapele :) maine am sa-i fac si niste poze eventual un filmuletz :D . pleoapele le-am vopsit si urmeaza sa le montez maine pe masina :)
|
frumos frumos!
spor la tuning si asteptam POZE! :) |
4 Attachment(s)
ieri am reusit sa-i montez pleoapele si sa-i fac niste poze, dar n-am avut timp sa le postez. cam asa arata acum. sper saptamana viitoare sa-i pun folia si poate peste vreo 2-3 sapt angel-eyes :D
|
1 Attachment(s)
iar aici un mic filmuletz cu stroboscoapele. am sa fac altul curand si am sa-l postez ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning