![]() |
Re: Espero VN 05 LGY
vor multi bani astia din fcs
|
Quote:
|
mi-au cerut 200 ron sa-mi vopseasca bandourile la masina
|
Quote:
|
Quote:
|
da stiu acolo vopseste bine dar e cam piperat la bani
|
mi-au cerut la dacia service
|
pai LOW nu stiu daca saptamana asta pot ajunge la buzau da sapt cealalta cred ca vin sigur sa-l fac acolo
|
aaa tu ziceai la ramnic... ai cunva un nr de tel? sa pot lua legatura cu ei?
|
rm.sarat..nu buzau;),mai aproape...cand ai tu timp..ma anunti cu 1`2 zile inainte..si vedem...vorbim live...planuri alea alea...ca eu am multe "prostioare" in cap:lol:
o sa vb cu ei..chiar maine...si revin vu un numar de telefon..este un atelier mic..dar au o mana de aur..scapi max cu 50 lei..doar sa`ti traga pleoapele...de vopsit nu stiu...ca si eu vreau... |
ok, id-ul meu e valentin_mocanu2000 vorbim, eu la ramnic pot veni oricand nu e problema
|
Am si eu o problema cu espero meu, nu prea baga caldura stie cineva ce sa-i fac ca e belea cu frigu asta acum. Am schimbat si termostatul si degeaba. Baga foarte putin, nu stiu ce sa-i mai fac.
|
Calorifer infundat
da-l jos si curata-l sau schimba cu altul nou |
Daca nu ai apucat sa schimbi antigelul ar fi bine sa ii faci o curatare a intregului sistem ca e posibil sa fie cam infundat de atatia ani:)
|
pei...uita`te si tu la urmatoarele:
1.daca ai presiune in vasul de expansiune; 2.pe dedesupt,poate iti scapa pe undeva,si nu isi mai face aerisirea cum trebuie; 3.ti se aburesc geamurile? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning