![]() |
Re: Espero >> BZ_05_HYU
chiar acum m`am intors din oras...oricat de tare ii dau,nu trece apa de jumate..avand in vedere ca am mers in oras,adica max treapata a 3a, este ceva pentru un espero...nici nu pot spune ca sta motorul rece,are temperatura numai buna de alergat:)))....am observat ca la majoritatea modelelor 1.8,daca se ridica apa peste jumatate,nu prea mai da randament motorul...
deci...ma caiesc ca nu l`am dat mai devreme jos:-) |
Quote:
|
Quote:
alearga..alerga...dar si papa benzina...:sad: |
:lol::lol: dar nici gaz? :))
|
Quote:
sa vedem maine..ca fac un drum de bucuresti..si`mi baga cineva benzina...sa vezi talpa...n`ai idee cum se aude evacuarea :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chiloasa,am ciupit`o si crapat`o...:D i`am pus chiloasa SH..impecabila plus scaune,supape si semeringuri noi ;) |
1 Attachment(s)
dap..espero va mai sta pe tusa 3`4 luni...nu mai bag banii in fundu` ei..
a plecat finamiu din tara..si mi`a lasat mie masina lui pe mana ..cica sa am "grija" de ea..:D folie+jante puse de mine...:lol: |
ooo domnu' VIP :lol:
|
1 Attachment(s)
am zis eu ca stau pe bara...dar deh...nu ma pot abtine:))
astazi masina a primit un set de jante RH 16' 9jx4 poze maine...si in weekend este gata si grila....8) |
astea nu-s ca a lu ing3r?Oricum sunt marfa rau mor dupa jantele astea,sa le stapanesti sanatos
|
mc frumos:-P
exact acelasi model,doar ca nu stiu exact ce latime aveau...tiind sa cred ca erau 7.5j...oricum,tre sa modific ca imi ating in punte..pe fata in etrieri...au eteul cam aiurea..vedem:rolleyes2 |
ce te lauzi :lol: sa le invarti mult si bine ;) frumoase maxim si mie imi place modelul cel mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning