![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
te asteptam axy.
mi-a spus iustin ca vine si el sambata asta.;) |
Gata mi-au iesit si numerele.... nu imi mai ramane decat sa le pun si sa ii pun lichidul vietii :)) voiam sa le pun in seara asta insa X(ploaia asta ...Numai bine
|
super!baga maine niste poze cu masina cu tot cu nr pe ea!;)
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze ptr calitate insa am luat camera de acasa insa am uitat sa iau bateriile:oops:
Asta e pug-ul meu .... nu e cine stie ce insa mie unu imi place....Am trecut in seara asta putin prin port ... sa vad cum e ... |
Quote:
|
Quote:
|
"copii" hai sa stabilim o locatie pt intalnirea de maine seara!!!
astept propunori! ora cred ca ar trebui sa ramana aceeasi(20:00). |
Quote:
|
in braila din cate stiu nu este nici o camera fixa pt detectarea rovignetei.
cu atat mai putin pana la carefour. |
Buna seara.Nu sunt genul care sa ma contrazic ... totusi iti zic din surse sigure ca este montat una exact catre locatie Carrefour.
Am o mica problema :cry:insa sper sa nu intampin atat de mari necazuri si sa pot ajunge maine la intalnire ... mi-a cedat o mica garnitura la pompa de injectie.Sper sa o rezolv in timp util .... |
cu parere de rau anunt ca nu pot ajunge maine la intalnire din cauza unei aniversari unde trebuie sa fiu prezent!:(
|
Buna ziua.Cu parere de rau anunt ca nici eu nu mai ajung ... s-a complicat "mica" problema cu acea garnitura...
|
unde si la ce ora va intalniti in seara asta ?
|
sa inteleg ca intrunirea avea loc doar intre 2 persoane ca s.au scuzat k nu pot ajunge ...fain... deabea am dat sie u ture de calarasi k nu o mai facusem de mult
spor la acesteadunari baieti ...;) |
salut iustin!intradevar vad ca lumea nu prea se inghesuie sa scrie pe aici.eu chiar nu am avut cum sa ajung,dar se pare c nu sa facut nici o intalnire!
:( |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning