![]() |
Re: audi a4 de la prostreet-tuning
Cam naspa masina...mai bine o lasa stoc.
|
nu mi se pare cine stie ce...
|
pot sa spui si eu ceva? cum spui tu "clientul plateste", daca ii puneai niste genti din alea frumoase, o spalai, o dadeai cu ceara si parfum. arata traznet! bani ii ceri tu cit vrei dar masina asta iti face tie reclama! daca clientul iti cerea sa ii pui fata de cielo si spate de oltcit? sper ca nu te ai suparat
|
nu imi place :((
|
mie imi palec...e frumoasa....Bv celor de la Protuning
|
masina asta a plecat din craiova :) de la pistruiatu avea la numar DJ 47 DRY :)
|
Frate... foarte naspa gusturi are omul... iar voi in calitate de executant... cei de la prostreet trebuia sa`i deschideti ochii omului sa`i explicati ca nu ajunge sa`i placa lui ca e a lui... ce conteaza si cum o vad altii... poate nu mai reuseste omu sa o vanda daca ar vrea... si la asta tre sa va ganditi... o fi munca multa depusa... da e depusa degeaba cu asa gusturi... mai ales spoileru ala si eleronu ala... shamar de saracu om... e doar parerea mea ... oricum trebuie explicat omului daca e ok sau e foarte NOT OK ! :) bafta celor de la prostreet au niste lucrari super ! mai ales ce a facut pt Sound Identity... numai cuvinte de lauda la adresa lor... !! pacat de audi asta ... si mai bine zis pacat de gustu proprietarului!
|
Urat tare de tot spatele.
Asta e parerea mea. |
dak i-ar pune plasa neagra si iar da eleronul si stoputiile jos ar mai mere:chainsaw::dizzy:
|
Urata cu craci .. mai ales barile alea.. pff .. ce gusturi au unii .. pacat de masina .. app si plasa aia nu se mai poarta demult culoarea gri
|
Am tot observat ca va luati de genti..Bai da uitati`va ce vreme e afara cand au facut pozele!!! e iarna?! Are plastic omu,doar nu o avea genti de 20 iarna..asa ca nu va mai luati de genti.. E misto ca e audi, pacat ca e incuiat la minte proprietarul..Pacat de firma de tuning ca si`au facut de lucru cu omu asta..
|
trebuia pusa plasa neagra gen "fagure" de plastic ca sa arate mai ok .. dar probabil e prea scumpa ;)
|
Quote:
|
pai treaba sta cam asa...........iei 3 indieni le dai ciocane si chit si uite ce iese.Scuze domnilor nu e prea reusita treaba.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning