![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
Nu urmaresc sa fac replica,ELEANOR e doar sursa de inspiratie
|
Man faza i sa semene a masina bestiala, si sa te simtzi bine in ea..sa o conduci cu placere.
Asta vreau si eu sa fac, sa imi fac in limita bugetului un ride care sa ma duca de la A la B, dar in care sa ma simt cat mai bine.Asa ca te inteleg foarte bine in ceea ce faci, si apreciz ideea pe care ai avut-o.Eu am sarit calu si vreau sa o fac Camaro..poate nu am ales cea mai buna asemanare..dar alceva nu am gasit9si mustang nu pot sa fac fiidca e luata deja ideea :P ) ..anyway sa ne tzii la curent cu lucrarile,ca sa ma mai inspir si eu.. |
Quote:
http://www.houstoncamaroclub.com/camaro69.htm |
Is curios ce masina are PizziRG :)
|
Quote:
|
Tristan nu am masina. Criss imi pare bine ca ai inteles ca nu era o jignire doar ca nu vreau sa faci ceva de genul ala si sa ajungi sa iti pui oua kinder in varful antenei.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
PizziRG esti rocker ? Numa asa...
|
3 Attachment(s)
Quote:
pe asta mi-au picat ochii de prima data cand m-am uitat dupa camaro..imi place fatza aia cu ochi rotunzi, si ascutita.Sper sa arate bine e taunus, si sper sa pot face modificarile..daca nu, in cel mai rau caz ma limitez la o restaurare, vosit si facut interioru cat mai k-lumea. Asteptam noi poze daca mai lucri ceva la masina..8) |
Quote:
|
Quote:
|
sensul acelei intrebari este identic cu sensul interventziei tale in legatura cu daciile de giurgiu shi ouale kinder.
dupa cum tzi s-a explicat nu e comparabila treaba baietzilor cu mashti de bmw pe dacii cu ceea ce face criss...ceea ce ai cauzat tu prin acele cuvinte este o jignire pe care ai repetat-o cu ouale kinder. ca sa completez shi sa traduc...din moment ce nu ai mashina...banuiesc ca nici nu ai avut...shi mai ales ca...nu ai avut shi nu ai un Ford Taunus...vad o perfecta egalitate intre sensul intrebarii lui Felix shi grija ta pentru look-ul mashinii lui Criss. peace out. |
Tropelinos... ejti mare filosof... nu stiam ca avem o asa mare minte luminata in club :lol:
|
Quote:
Si cand ma uit la ID-ul tau de messenger ( diavol_dracu ) , pari a fii un neincadrat dinala cu pentagrame-n gat... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning