![]() |
Re: dacia alb negru
Am vazut lume si eu azi in sfarsit masina lui balauru in prundu sa stitzi baietzi ca este mai dragutza ca in poze este mai frumusick .Hai ca deja laud prea mult o Dacie :D
|
i-am pus si lampi albe pe spate
poze mai pe seara |
4 Attachment(s)
poze in lucru
|
nu... eu nu pot sa cred ce vad aici :)
unu.. ce sunt kitch-urile alea de desene?! deci cea mai mare tiganie pe care am vazut-o eu pana acum... batranii care isi faceau dacii de raliuri cred ca se rastoarna in groapa acum :( @DYC: Leganza cu 180 cp!? i-ai pus reactor?! :pelvic_th |
nu te supara .... apreciez faptul ca atata poti financiar dar macar fa-o cu bun gust
nu ca ar fi tau vre-o masina ,,,, dar sincer eleronul ala al tau de pe portbagaj strica toata treaba nu sunt de parerea ca cine se apuca sa tuneze o dacie e un prost chia ii admir si bravo lor fiecare tuneaza si isi modifica dupa place ce vrea/poate dar macar fa-o cu bun gust si sa nu fie chici ai vazut dacaia aia de ai zis ca ai vazut-o pe staddion ... simpla si chiar foarte mijto mie mi-a placut ... sincer si la tau as schimba una alta ..... nu incercat sa pui cat mai multe chestii pe masina .... ai mare grija unele nu se pupa intre ele dar daca ar fi singure poate ca ar da mult mai bine !!!! bafta p.s. nu o lua in nume de rau |
Quote:
multumes achim pt interventie... ai pus punctul pe G :)) acum sincer, as mai fi adaugat ceva pe langa ce ai spus tu dar... cred k nu are rost si nu am cu cine discuta... chiar nu merita sa ma ostenesc! bafta! |
4 Attachment(s)
ce zici acum mai seamana masina ta cu a mea?
hai ca daca scoti cateva mii de euro o faci ca a mea! :lol::lol: sa stii ca glumesc (a nu se intelege ca pe o ironie)! uite cateva poze cu masina si de mentionat ca nu este gata..... stopuri pe leduri, aerograf intre stopuri,xenoane, modificat bari, folie in geamuri(acum le am ionizate) deja am alt motor(acum lucrez la el), vreo 2000w rms in porbagaj (bine astia sunt in 0,5ohm si ii ating doar la db-drag, sa nu crezi ca merg tot timpul cu 2000, in general cu 400-600) si interior ce bag la interior ramane surpriza.... cateva poze noi.... |
Quote:
|
tau-le singuru lucru care nu imi place la masina ta e numaru pe spate cum e pozitionat in rest e super
|
Taule nu ma intelege gresit frate dar Dacia ta nu mia placut de la inceput pt simplul fapt ca tu de cand ai avut prima ta tentativa de tuning ai facut un kitch stii despre ce vorbesc de cand dacia ta era alba cu viniluri albastre .Acum ai pus 2 bari made in Autovit targul saptamanal si ai avut idea cu pavilionul negru si gata cea mai tare dacie credema frate ca mai ai de mancat pana cand va fi aia a ta cea mai tare dacie poate interesanta da.Tu tot timpul tragi catre un kitch si cand a aparut in videoclipul celor de la Cassa Loko aveai niste capace de mai mare rasul pe ea ai grija ca tragi mereu la kitchuri .Te salut si Numai Bine:!:
Sper satzi indreptzi Gusturile :D |
2 Attachment(s)
iam pus lampi albe spate
|
azi montez si pragurile
|
2 Attachment(s)
sa ii montez pragurile si sa ii vopsesc spoilaru de pe fata
|