Re: Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
Quote:
Originally Posted by dexter_20
(Post 563092)
Remediu: NU STA IN CASA CA O LEGUMA!!! Iesi in oras cu prietenii,faceva ce iti place foarte mult si nu puteai sa faci cand erai cu ea. Daca stai si vegetezi cautand raspunsuri la niste intrebari ai sa innebunesti. Prefa-te ca nu s-a intamplat nimic,ca nu ai intalnit-o, ca nu o cunosti,ca nu a existat in viata ta si ce e cel mai important NU O CAUTA!!! Daca are asa de putin creier sa iti spuna ca te vrea doar ca amic.
|
Sincer nu stau sa vegetez cautand raspunsuri, am inteles ca daca nu mai e nimic nu mai e nimic mi se putea intampla si mie sa-mi treaca tot si sa zic...nu imi mai pun intrebari "de ce" pt ca nu o sa le gasesc raspunsul. Nu, sincer nu stau in casa ca o leguma, chiar ma simt bine ascultandu-mi muzica si deocamdata nu am chef sa vad pe nimeni...dar nu vegetz relax :lol:. Nu vreau sa o mai vad cel putin o vreme pentru ca imi face rau prezenta ei dar cine stie poate ne vom mai intalni mai in colo, poate pentru o continuare, poate ca prieteni sau poate deloc...crede-ma nu sper nimic m-am resemnat mi-am acceptat conditia :lol: ... acum astept sa-mi treaca "toate cele" :rolleyes2
Edit: Spark sincer mi se rupe in "n" bucati daca ea se baga cu altcineva la 2 zile dupa ce s-a terminat :-), probabil m-ar indarji pe mine sa-mi caut pe altcineva...dar deocamdata .... vreau singur... no more :lol:
|