![]() |
Re: Tuning 4 Street & Tuning 4 Race
parerea mea e k sant prea multi pustani de bani gata fara minte si teribilisti si nu prea dau cu capu sub ei decat atunci cand o patesc dar de multe ori e prea tarziu
|
ideea este ca de ceva timp eu transform din carburatie in injectie orice motor.
stiti cati m-au cautat de pe forum in afara de prietenii mei ? exact unul. modificarea costa in jur de 350-400 de euro (nu spun pretul pt reclama ). deci este o suma zic eu ok. nu suna nimeni dar cand ii vezi numai cu intrebari de genul: cum pot sa imi pun un turbo? (care costa de la 1500 e in sus) cum pot sa imi pun nos ? (la fel de la 100 in sus) si as putea continua la nesfarsit dar................... se duc copiii in vitan si cu 10 milioane investiti in bari, eleroane, tobe sport, trei autocolante si alte porcarii considera ca au castigat vreo 20 cp. sunt cativa care au habar pe aici de ce inseamna modificarea cu adevarat a unui motor. am gasit un post in care se spunea ca daca vrei sa demonstrezi ceva sa atasezi graficul de la dyno. astia ar fi in stare sa il copieze din nfs. |
Te felicit dar unui motor din anii '70-'80, cu carburator la origine (sa zicem un Oltcit), i-ar folosi mai mult un upgrade la carburatoare, poate cate un carburator pentru fiecare cilindru, compresie marita, galerii custom si evacuare cu serpi, cu toate ca scopul threadului era sa convinga publicul sa n-o faca :)
~Nautilus |
[QUOTE=Nemilosu;731108]ideea este ca de ceva timp eu transform din carburatie in injectie orice motor.
.....[QUOTE] Bravo,asta este o lucrare de artist,insa mi se pare ca inoti impotriva curentului. Baietii de baieti,scot electronica afara (inclusiv injectia) de pe masini mai vechi de 2000 ,si monteaza carburatoare pentru performante mai bune si raspuns mai bun la acceleratii,unde evident consumul nu mai conteaza. |
pai asta depinde de ce vrei sa faci daca vrei sa te duci la expoziti doar afara si putin sub capota iar daca vrei sa faci curse 50 la suta exterior si 50 la suta motor parerea mea
|
Chiar si pe topicul asta,sunt cativa care vorbesc din imaginatie...
|
Depinde de fiecare ce face ulterior cu masina .
Tuningul costa si costa uneori foarte mult . E foarte bun acest topic . |
Quote:
E mai simplu sa strici īn metoda GOING BACK TO THE ROOTS al evului mediu automobilistic īn loc sa tunezi tehnica moderna. Astfel de specimene se numesc criminali tehnici si nu merita a li se da importanta. Daca ar fi asa ceva asa de corect s-ar monta si īn ziua de azi īn masini numai carburatoare spalabile cu motorina :D īn balta din dosul blocului si nu sisteme de injectie asistate electronic. @ Nemilosu Bravo Baiete ! Pacat ca nu esti aici, ca ai avea clienti de ai munci zi si noapte pīna ai pica din picioare. De cīnd se preconizeaza aici impozarea pe gram de noxe si se faca atīta vīlva ci catastrofa asta climaterica e care SUPERTUNISTII Asa de meseriasi din RO o ignora si arunca catalizatoare, CPU'uri si sisteme de injectie, astia aici sīnt īnebuniti sa-si upgradeze masinile vechi pe carburator cu sisteme de injectie. Asta īncepe de la vechiul Opel Admiral pīna la americane de 7 metri si nu numai. Īti spun sincer fara gluma, fara ironie, īn modul cel mai serios, AI GHINION CA ESTI ACOLO UNDE ESTI. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning