![]() |
Re: Duminica 14 noiembrie 2010 Liniute la Stadion
Foarte misto evenimentul...
Bravo baieti!....a fost organizat destul de bine, tinand cont ca a fost primul eveniment in care s-a implicat si Night Angels! Masini destul de multe pt cat de putin a fost promovat evenimentul. Bobi MOM ca intotdeauna a fost THE BEST! Masini care au mai fost in top: Pisicutza TOP, Audi S6 (SIX) si Ursul (LKS)...astea sunt din puctul meu de vedere in top. Au mai fost multe masini care au avut ce arata! Cine are poze sau filme sa le puna aici! |
foarte foarte nereusite!!!organizare 0 si inca un 0!!!linii fara sa te intrebe de permis,fara sa arati talonul masini!!!!doar din vorbe(AM 120HP,cand de fapt masina poate avea 180)la grupa C PISIK 2.5 benzina(192HP in talon)parca grupa asta era de la 131-165!!!!
|
robert_bobik te-ai dat cu boby pana la urma? Daca da ce ati facut?
|
a luat bataie din cate am vazut eu
|
Filmulete poze nimeni....?
Pana la urma cn a castigat...? |
FES, SIX-ul e A4 , nu S6
|
Hey spunetimi si mie cateva detalii despre acel bmw Ag-92-Top...Mi sa parut fenomenal
|
https://www.youtube.com/user/andrica1000?feature=mhum Am eu aici cateva filmulete
|
Super Show pacat ca nu am fost de la inceput Bafta In continuare NightAngels
|
Pt robert_bobik sa stii ca nu ai nevoie de permis pt ca nu esti pe drumuri publice ci pe un spatiu inchiriat special amenajat.
Felicitari MOM`ului care a facut senzatie din ce am inteles. Am vazut filmarea pe youtube si DA Boby a castigat...Felicitari |
a fost un eveniment ok.vreme a tinut cu noi.
astept si eu poze sau filmulete cu masinile Inferno.lancerul gri si dacia alba YLI de la grupa B. multumesc felicitari pt castigatori si participanti. |
Nu ma mai felicitati atat. Masina a mers ca un cwr si toti care stiau cum trage ma intrebau ce are. Raspunsul....o sa il dau cand aflu...nici eu nu stiu. Oricum...printre probleme se enumera debitmetrul dereglat, fisele care fura curent si colac peste pupaza in ultimele 3 curse mi-a sarit si furtunul de la regulatorul de presiune. Astea sunt cursele...uneori pierzi...alteori castigi.
|
Nu stiu ce ai facut cu alte curse eu te-am felicitat pt cursa cu 206`le ca de mult eram curios care cui i-o da.
Masina se repara, liniute se mai desfasuara deci nu e o problema asta. |
Quote:
Ps: cand masina mea era aproape stock bateam lejer g2 gti 16v. ata ete...nu pot trai din amintiri. Daca vreau performanta tre sa o fac. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning