![]() |
am cautat pe mobile m3 si am avut surpriza sa fie multe m3 uri cu cutie manuala exista asa ceva?? din cate stiu eu este doar cu smg si pe siteurile la bmw am gasit doar cu smg a si mai am o intrebare la cutiile sgm sub schimbator este un buton de pe care se selecteaza o anumita intensitate ce este acela adik ce face ( sper sa nu ma injurati dar nu stiu)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
:D M3-ul vine standard cu, cutie manuala si optional SMG (care este o cutie fantastica) cat despre butonul de care zici tu, el regleaza sensibilitatea cu care schimba cutia, adica : sunt mai multe moduri de la S1(cel mai lent) pana la S6(cel mai sportiv)in mod secvential si mai exista modul automat, dar pt mai multe detalii www.M3smg.com
P.S. era sa uit SMG vine de la Sequential M Gearbox :wink: |
Re:
Quote:
|
synkro esti bolnav sau nu stii cu cine vorbesti :?: :!:
|
Alex_55: masoara-ti cuvintele! Ti se pare ceva anormal ca atunci cand un user nou vine si spune ca are M3 sa nu fie crezut? Nici macar pozele nu sunt convingatoare, pentru ca tu, nefiind cunoscut de nimeni, nu ai credibilitate. Nu ai abordat comportamentul adecvat pentru a-ti face intrarea pe forum.
|
prietene nu te baga asa inseama, eu cu synkro ne cunoastem asa ca ... nu trebuie sa te bagi
|
Bine \"prietene\". Ma bucur ca va cunoasteti, dar te rog, revizuieste-ti vocabularul.
|
Re:
Quote:
inainte sa raspunzi la modul asta, ridica-te de la tst, fumeaza o tigara, uita-te pe geam, treaba ta c faci, calmeaza-te si dupa aia scrie, dar.... doar daca ai ceva de spus, nu pt posturi :wink: |
wow...cica spiritul sarbatorilor :D eu kiar glumeam...ma stiu cu alex si glumeam cu el. asa ca :chillpill \"prietenilor\" :lol: :lol:
|
Acum vad ca nu mai comenteaza nimeni :lol:
|
Daca n-ai mai comenta nici tu si ai face ceva concret - adica sa pui niste poze cu masina, sa incanti si ochii nostrii, ai amaratilor - ar fi mai bine.
|
1 Attachment(s)
pt aia care nu cred :wink:
|
Bravo! Sa-l stapanesti sanatos! Vezi ca n-a fost greu? :)
|
nu am vrut sa-l pun dar am vazut ca lumea crede ca mint si .....
|
vad ca acum Marmota sta cuminte :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning