![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
1 Attachment(s)
salut la totzi... am si eu o poza cu my E21... tin sa precizez ca masinutza este la vanzare... cand imi gasesc cablu' voi reveni si cu alte unghiuri...
|
da si tu cateva date despre masina... cam tot ce stii despre ea.. si un pret
|
masina e din '78... motor 1.6.. nu are probleme cu rugina... de curand am scimbat tot ce tinea d directie...+telescoape (nu sport)
merge imbecabil pt varsta ei... ar mai trebui schimbate bucsele d p spate c tin puntea ( corectati ma daca gresesc ) nu mam gandit la un pretz... o dau pentru ca nu am timp sa i acord atentia necesara... |
te intereseaza un schimb de grile?? iti dau yo o grila in 4 faruri+faruri si imi dai grila ta +faruri?:)
|
asta vroiam sa ii zic si eu. eu mai dau si o dif de 500.000 iti dau grila cu 4 faruri mi-o dai pe a ta cu 2 faruri !
|
hum, iti fac yo rost ma, dc nu ai zis, dar masinile cu grila de 2...au spatiu de 4 oare? in grila de metal fata a masinii
|
tod3rik .. poza care o ai u la avatar aici.. imi trebe si mie exact masca aia de fier din fata care tine radiatoru si farurile.. ai cumva? s-au stii cum fac si eu rost? una dreapta, a mea e un pic indoita
|
9 Attachment(s)
:twisted: am fost azi la garaj ... masina a intrat la facut dar acum astept pana diseara sa lamuresc ceva... 50% masina va primi un 2.5 motronic, si sa-r putea sa nu mai lucreze la el deloc acum decat s-ai dem motoru asta si sa-l puna pe ala.. masina a stat pe bara vreo 2 luni si asta se vede.. cateva poze ....
|
1 Attachment(s)
Am crezut ca numai al meu a aratat asa rau cand l-am luat:lol:
|
lol... e , acum e dezgolit, ca asa a ramas dupa tinichigerie.. fara int si electrica pe afara... aripile sunt noi, daia sunt negre... schimb si eu un capat de bara si bucsele.. le iau noi pe toate...
|
Salut baieti...voi care dresatzi rechini8)
As vrea si eu un sfat...nush ce sa fac.... As putea sa cumpar cu 500 euro ~18 mil un rechin...: -e12 525 -2500 motor...6 pistoane -consum 10-11 (cel putin asa zice proprietarul) -inmatriculata.... -cica nu a fost botzita niceodata.... -are cartea la ea tot..... -putere sau ceva de genu asta 221km/h (??) -an '83 -km 150000 -200000 Nu am apucat sa o vad cum merge sau arata cam ca cea de la avatar...(aceeiasi culoare) |
bun venit... in rpimul rand topicul este de e21 nu de e12... motorul are 171 de cai... depinde... e puternic... si pretul e f bun. da un id de mess si te pun in leg cu bmw-isti din iasi...
|
adresa de mail sau de messanger este: [email protected]
P.S. Nu stiam unde sa postez...la e12 sau la rechim..macar bine ca mi-ai raspuns..multumesc! |
afacerea este f buna, evident ai de bagat dupa, dar nu stiu, depinde de ceea ce vrei sa realizezi u din masina aia.. eu unu sunt f ambitios si nu renunt la proiect orice ar fi... in curand proiectu avanseaza , va tin la curent cu poze... si tie succes mertan ca suntem ca in acelasi stadiu... sti tu.. "nu o sa iasa cum vrei u.. etc etc"
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning