![]() |
Re: Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO
este superba chiar e reusita daca s-ar apuca careva so puna si in practica ar fi ceva , poate la aparitia loganului cu motor de 1,6 16 v care se pare ca vafi luna viitoare ,atunci vom vedea pe langa partea e tuning exterior si un motor mult mai performant
|
las' fra k ii beton
e cel mai tare logan tunat pe care l-am vazut yo !!!! |
gata grigo punct, sper ca am lamurit problema, am discutat pe messenger, acuma am facut pace :peace:
|
E najpa loganu de la inceputu postului,bumperu din fatza e cam lat si face masina cam deformata,parerea mea:P
|
am votat marfa.
golanu` (asta al lui grigo :D) are si +uri si -uri. insa de apreciat este evolutia lui ;) bafta :peace: |
smecher rau :D pacat ca nu e reala :(
|
arata bine lateralul si spatele(desi "mustiucul" ala de la toba iesit asa de mult in afara nu imi place)- nu isi are locu la masina asta
dar fata ai exagerat-o rau..chiar arata a ceva locomotiva.. dar te descurci mai incearca si o sa iti iasa pana la urma ai putea sa faci skinuri pt masini la diverse jocuri. mai ales la astea free(vezi LFS ) bafta |
Nu pot sa spun ca e marfa, dar nu aveam alta optiune pentru ca naspa nu e! E exagerat, prea exagerat botul, iar eleronul e prea mare, se putea ceva mai discret. Felicitari pentru jante, super realiate!
|
miemi place loganu dar totusi ai exagerat la fatza ,dar,in final e bine
|
super marfa a iesit loganul bravo tine-o tot asa
|
Frate nu stiu cum ti-a reusit...Felicitari omule...fata e putin cam "incarcata" dar e super tare!!!
|
ba ce pot sa zic te-ai intrecut pe tine insuti :D jmecherie masina da cum am mai vazut ca sa mai zis e cam incarcat botu si prea ascutit pe mijloc pare a daia din fata la locomotiva de dat zapada laoparte oricum sper sa nu te superi ;) ea arata prea mijto spatele cel putin imi place la nebunie
|
6 Attachment(s)
alte poze ....
|
"critici arta mori de foame... " E super ... sunt un fan infocat al logan-ului si chiar imi place cum l-ai facut impune respect
|
Gringo X2 Cum fac si io rost de programu asta de virtual tuning?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning