![]() |
Re: Bistrita
ma noi ne facem de ras
nimeni nu mai zice nimik despre clubul care trebuia sa il facem.... |
3 Attachment(s)
a si niste poze cu masina mea
|
ce zici in 22 mergem in cj?
|
Daca tot mergeti la Cluj, de ce nu veniti si la Sv pe 24 sau 30, ca se organizeaza si curse???
|
Quote:
|
ne dam cum sa nu. poate reusesc sa ii schimb ambreiajul pana atunci ca sa cam dus :D. daca nu ne dam si asa
|
Bai multe poze sa vedem si noi din ce va faceti comunitate si bv voua k ati luat initiativa..mult succes in realizarea clubului
|
gata.. toata lumea-i la strand? la lac? nu mai are nimeni chef de tuning si cluburi :lol: ?
|
mai baieti care mai intrati din cand in cand pe forum dati un semn ca ramane in urma si ar fi pacat
eu am vb cu cineva care ar putea sa ne sponsorizeze cu conditia sa ne facem asigurare la ei 06 Octombrie 2007, editia a II-a KO Racing 2007l a cluj ar fi bine sa ne prezentam ca avem cu ce ia dati un zvon prin oras si tinem legatura |
1 Attachment(s)
Poze cu noul UKU si ii la inceput
|
fain.. ;) sa-ti traiasca :)
|
Ms ms
da cam plictiseala pe aici nimeni nu mai zice nimik |
Quote:
|
Baietii ce s-a intamplat cu acel club? Eu sunt din Bucuresti dar am casa in BN si ma gandeam sa ne intanim sa facem schimb de informatzii....k merg des pe acolo....dar vad k ati lasat-o km moale ;)
|
Treaba e ca nu am lasat-o mai moale, dar pt multi comoditatea ii mare si degeaba ma zbat eu cu Sorinel ca nu avem cu cine. Multi zic ca nu o sa reusim ca nu are rost.
Eu am vb cu un tip ce ii Membru "Crazy Drivers" sa facem o filiala la bistrita dar pana nu reusim sa vb nu vad ce se poate face |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning