![]() |
Re: Lada Kalina TMS GTI
Quote:
PS. alte modele le puteti vedea pe site-ul www.lada.ro - cat despre kalina or sa o aduca in curand, eu unul astept pretul si poate schimb tico-ul cu un exemplar, am inteles ca va fii undeva intre 6000 si 8000E insa imi este teama sa nu faca si ei cum a facut renault-ul cu Logan - masina de 5000E. |
arata super, pentru o lada. :D
|
de la spate parca e o octavia modificata
|
Chiar arata ff bine!!!!
|
kiar arata jmeker..
|
oricum fata de logan.. arata mai bine lada ;) .....
|
Prima lada care imi place :D !
|
bah lada asta e facuta pe platforma lu corsa nu vectra
sie u zic ca ar de abine cu niste roti mai mari dar asteptati pana vedeti una pe strada ca si loganu arata altfel in poze, eu cred ca e o cocosata gen symbol findca e facuta dintr-o conpacta |
Parerea mea e ca aceasta mashina nu are porsonalitate prea multe caractere imprumutate..... ce mai e facuta din mai multe mashini;)
|
mah si eu am o lada dar nu modelu ala ... si imi place cum merge ... sunt fan lada si mai ales oltcit :P
|
pai decat o dacia berlina mai bine orice tip de Lada...un prieten avea un Lada 1500, shi stiu ca sunt masini foarte rezistente, (prietenu iara nu avea mila de masina) daca schimbi ceva la el, te tzine nu ca la rahaturi de dacii...si eu acuma am avut ceva banutzi, shi am cumparat un Lada 1200, fabricatzie '80...fara rugina!!! nicaeri nu e mancata de rugina, frana si directzia are defectiuni, dar o sal pun la punkt mashina, shi bag shi yo ceva muzica shi tuning in el.
cuvintele unui fan LADA |
:rockon: Misto masina.
|
Salutare! Laditza aia GTI e sprintena rau de tot ,am vazut un filmulet de prezentare pe un site rusesc...si chiar fuge...! Decat un logan mai bine o Kalina GTI.....GO LADA!!!!!!!!
|
da ma da kalina asta costa cat 4 loagnuri mai mult ca sigur, pentru ca e un concept destinata curselor, si decat o kalina mai bine un logan s2000 care fuge de-l iau dracii
|
ai vorbit cand mai bine taceai...offf
1 la mana . s2000 nu se comercializeaza si nu se va comercializa vreodata 2 la mana , de unde stii ca lada asta costa cat 4 loganuri ? 3 la mana , ai facut test drive cu s2000 ? unde , poate facem si noi... on topic : arata dragutz lada ;) eleronul totusi..prea mare ..ptr o masina cu tractiune fatza..totusi... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning