![]() |
Re: Machetele mele - edymotley
de asta urmam sa te intreb acum:lol: ca l-am vazut pe net la masini "rare"
arata grozav de bine, am auzit ca nici nu au fost facute multe exemplare pentru filmari. este al doilea model preferat pentru mine...de la Lotus vorbind, arata grozav de bine... si culoarea aia:dribble: frumoase machete, ca de fiecare data, mini-diorama este grozava:eyebrow: am si eu o intrebare: ce material e ala care imita zapada:confused2?? |
6 Attachment(s)
Roadster-ul albastru decapotabil in doua locuri a primit foarte multa atentie dupa ce a aparut in unul din filmele Bond, desi a primit si critici de la fanii agentului 007. Unii considera ca masina este cea mai stilata din "gama" Bond pana in acel moment, iar altii critica lipsa de stralucire in comparatie cu alte masini. Dupa rolul jucat, bolidul a primit distinctia “Masina Anului” in 2007.
|
Quote:
|
Tin minte ca atunci cand a aparut in film Z3...WOW bestiala, a meritat sa fie masina anului:!:
Felicitari pentru ele, poze si prezentare:!: |
Quote:
Votez colectia asta pentru "Cea mai originala colectie de pe forum!" Bafta Edila!;) |
Superba colectia!:D
Se observa de la posta ca esti un mare fan James Bond,iar bijuteriile care le detii sunt foarte scumpe si foarte reusite,felicitari!:shock::D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
In 1995, diabolica jucatoare de poker Xenia Onatopp (interpretata de Famke Jannsen), o vedem in ”Goldeneye”, conducand cu incredere un Ferrari rosu, intr-o cursa pe dealurile inverzite din imprejurimile orasului Monte Carlo. Se ia la intrecere cu James Bond. Pe langa masini Ferrari, conduce cu aceeasi detasare elicoptere de atac. Are parte, ca orice „villain Bond Girl” de o moarte violenta, strivita de un copac.
|
cu toate astea, cat de rea ar fi fost, a beneficiat de o masina superba la filmari:!: grozav model.impecabil:!:
|
Man..in fiecare zi ne incanti privirile cu frumoase machete si povestioare..frumos si bine zice Cip..o colectie foarte originala:!:
|
Quote:
Quote:
|
Bai Edi, mi se pare mie sau figurina asta arata chiar bine comparativ cu altele??
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cred ca nu mai este nevoie de nici o prezentare pentru masina Aston Martin DB5. DB5-ul cu gadget-uri a fost vândut pe 27 octombrie 2010 pentru $ 4.1m (Ł 2.6m) colectionarului de masini Harry Yeaggy. Dispune de mitraliere in spatele tampoanelor, scut anti-glonţ în spatele lunetei şi numar care să indice "GOLDFINGER", "JB007" sau "BMT216A".
|
Asta e cel mai tare model folosit in film, parerea mea:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning