![]() |
Re: oltcit club 12 vs dacia 1300
Fiecare cu gusturile lui/ei...de aia exista si diversitatea.Sa ai de unde alege :)
|
Eu optez pt Oltcit...
Nu pentru ca ar fi nu stiu ce realizare a tehnicii romane (preluata de la francezi ), nu pentru "fabulosul" motor (am pus ghilimele, da?! ), nu pentru caroseria facuta din tabla mult prea subtire si proasta (rugina + se simte cum se torsioneaza caroseria cand urci/cobori pe o bordura; am dezmembrat ~2 si reparat cateva, deci vorbesc in cunostinta de cauza) ci pur si simplu pentru raportul putere/greutate mai optim decat la Dacia. De altfel, Dacia e mai tare la caroserie, iar la ambele marci se simte declinul cu anii. In orice caz, ca si la Dacia, Oltciturile valabile erau cele facute cu piese "de franta". Iar legat de postul anterior, degeaba avea discuri pe toate cele 4 roti daca dupa o coborare mai anevoioasa erai nevoit sa opresti, asa miroseau franele (club 12 trs) |
Quote:
|
Quote:
|
Indiscutabil se incing :D dar din pacate tot mirosul intra in habitaclu :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si o punte spate care este independenta,nu cred ca mai poate sa contrazica cineva si mai are si discuri si chiar si RM-ul are discuri pe spate...modificarea la el e doar ca are pe fata discurile la roti si nu la cutie |
Eu nu vorbesc din auzite, am stat in masina cand a fost incidentul. In rest nu au mai fost probleme de genul cu el.
|
Quote:
despre modelele de oltcit puteti citi aici https://forum.4tuning.ro/251-oltcit/1...a-istorie.html eu am avut vreo 10 ani dacie si de vreo 3 am si oltcit si cam stiu ce bube are fiecare,dar balanta e inclinata mult in favoarea oltcitului concluzia din partea mea e sa va luati una straina ca masini nu sunt nici dacia(excludem solenta si logan) nici oltcitul |
Quote:
|
Quote:
Te-ai bagat sub oltcit degeaba ca n-ai inteles nimic. Independenta si semindependenta se leaga de suspensie nu de punte, nu le mai incurca ca te faci de cacao.Sunt interdependente.puntea aia pe care o vezi tu in poza pusa de tovarusul mai sus e doveditoare..rotile se misca independent fata de ea . Mor pe spiritul asta de roman sa dea cu gura fara sa stie ce vorbeste, asta e buba noastra ca popor. |
Quote:
|
Da de discurile de frana pe planetare ce ziceti?
Nshpa solutie, nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning