![]() |
Re: Opel Manta
nu numai din punctul meu de vedere nu se intelegea... acesta este un forum public pe care aprox 12 000 de oers ii fregventeaza zilnic ... daca dorea cineva sa vada evolutzia masinii crezi ca intelegea ceva ..?
v-am facut un thead separat unde putetzi sa vb absolut despre tot ce doritzi ..;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
un film cu ''baba'' mea pacat ca e filmat cu tel
|
Quote:
|
o schimb man ca face ca o masina de ralyu ..adik de pe masina de ralyu e si luata...toba...
|
baietzi ... discutatzi va rog despre masina lui psiho !!!
filmuletze ...poze ...impresii ... pe " all about opel manta" ne citim acolo ! |
sal baieti,scuze de intirziere sa bulit kalku si nam mai avut cum sa intru.din punctul meu de vedere acest topik e deschis tuturor si tuturor problemelor legate de manta.nu are rost sa va mutati in alta parte!daca totusi o sa fim nevoiti sa ne mutam sami ziceti unde ne intilnim.bafta
|
ma bajiti psiho murea de drag knd vedea kate pagini are la topicul lui aku lati lasat doar cu 4,lati nenurocit,sta si plange in baie,o fi el plecat cu capu da are sentimente omu.bafta
|
psiho ... i-ai mai facut ceva la amsina ? ceva noutatzi ?
|
momentan am mai pus pe ea o grila pe luneta si urmeaza sa ii pun saptamana viitoare bara pe spate , daca fac rost azi de cablu de date am sa pun vreo 2 poze cu ea .
|
5 Attachment(s)
asta e bara care vreau sa o pun pe masina . ce parere aveti ? merge ?
|
desigur o modific sa vina klumea pe masina
|
ii da o mare rezonantza de musle car !
vine bine dupa parerea mea ... trebuie sa rezolvi continuitatea pana la terminarea aripii...vedere laterala ... chiar vine frumos ! succes la finisaj ! poate o fotografie dintr-un plan mai indepartat ar rezolva cu sigurantza dilema ! |
e plastic sau fibra ... ?
cat te-a costat ? de apreciat modelul ... merge lucrat cu plasa ... adica decupata si introdusa plasa ...vad doua gauri in extremitatzi partea de jos lungi ci plasa neagra pe interior ... tu ce zici ? |
Prea masiva si strica linia masinii - parerea mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning