![]() |
re: Tico - MKO
a se discuta pe topicul de tico :)
cred ca e usor offtopic pt masina lui George :) ( omu are geamuri electrice functionale ) |
ms fireburn. puneti problema pe club tico....si discutam acolo ce si cum.
|
7 Attachment(s)
poze noi :D
|
De ce nu vopsesti si manerele care deschid usa din interior tot cu negru mat?Sa file lafel cu ornamnetele care acopera motorasele de la geamuri.
|
Quote:
keep up the good work :D |
Quote:
Quote:
|
Pai ca sa tina vopseau pe plastic matuiesti plasticu cu o hartie fina ceva de 2000 apoi stergi cu degresant si dai inainte cu primer plastic si apoi vopsea si lac si rezista fara probleme:lol:.Am vazut ca ai prieteni care lucreaza in service sigur nu o sa fie priblema sa-ti vopseasca si tie doua manere cand vopsesc o bara ceva acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Exista un lac special care nu e lucios, este doar pt protectie. In alta ordine de idei poti sa vopsesti linistit manerele urmand metoda mea si fi sigur ca nu se decojesc, eu am vopsit la opel manerele interioare si 1 an nu au avut nimic, dupaia am dat-o :D . Dai manerele jos le matuiesti cu o laveta abraziva speciala(gasesti la vitan la targ si costa 4 lei), dupaia degresezi cu degresant, dai cu plastofix (costa 16 lei tubu, este la sprei si gasesti la vitan), dai cam 3 maini la fiecare 5 minute cate una dupa care vopsea negru mat santo (gasesti in auchan, 11 lei tubu), la fel cate 3 maini la cate 10 minute mana si va fi totul ok, tine garantat .
|
Suna interesant....:bong::peace:
|
Scuze asa aminteles eu?Scuze pentru neintelegere.Greseala mea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning