Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

SOLENZAXJG 25-10-10 12:43

Re: Dacia MRU revine

Frumoasa foc dacia asta;)

PDV_1989 25-10-10 15:05

Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA.

kreasta_style 25-10-10 16:23

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3755465)
Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA.

salut....lonjeronul s a rupt pe partea stanga....urechea sau ceva de genu asta...nu prea ma pricep la mecanica...mi s a rupt si capu de planetara era iesit....si alte componente de la planetara....

PDV_1989 25-10-10 21:58

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3755727)
salut....lonjeronul s a rupt pe partea stanga....urechea sau ceva de genu asta...nu prea ma pricep la mecanica...mi s a rupt si capu de planetara era iesit....si alte componente de la planetara....

Din ce se vede in primele poze am vazut eu cumva bascula sudata ?
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze.

Cosminel HAD 26-10-10 17:45

Felicitari pt munca depusa , arata foarte bine , culoarea e superba. Ai grija de ea si multa bafta!

kreasta_style 27-10-10 18:02

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3756988)
Din ce se vede in primele poze am vazut eu cumva bascula sudata ?
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze.

in prima pagina pozele cu ea la mecanici....a fost inainte sa cedeze lonjeronul...si inainte sa cedeze eu i am facut planetarele...si numai bateau numai avea nimik....iar planetara a cedat ce a de pe stanga(unde s a rupt lonjeronul...dar nu din cauza planetarei....ci din cauza lonjeronului...)iar bascula nu e sudata probabil unde ai vazut tu akolo era niste vasilina pe bascula...

kreasta_style 10-01-11 17:32

10 Attachment(s)
va salut...masina este de vanzare....800 de euro......cateva poze....un singur defect are nu merge caldura....trebuie schimbat caloriferul......

Adi218 10-01-11 19:28

Salutare. Te`am sunat sambata pe la pranz si am vorbit despre masina. Stau pe langa tine pe aici am trecut duminica si am vazut-o.Sunt interesat de ea. Lasa un id de mess sa mai discutam te rog . Mersi

DJBOSS 10-01-11 20:55

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3720129)
28 mil(fara asigurare):D

Merita toti bani :lol:

Thomas Everywhere 10-01-11 20:59

frumoasa rau dacia asta, imi place foarte mult. Face banu!

kreasta_style 17-01-11 18:01

Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....

Sonny™ 17-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3994782)
Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....

eu ti.am zis ca asa este cel mai bine, ma bucur pentru alegerea facuta si ai grija de ea:twisted:

Thomas Everywhere 17-01-11 18:35

ma bucur ca ai facut acesta alegere..si eu am vrut sa o vand pe a mea...am o dacie 1310 1.6 din 95 si tot asa e un pic modificata..am avut N oferte, dar le-am refuzat, pana la urma m-am decis sa o pastrez. Dacia ta e prea frumoasa si pacat sa nimereasca pe mana unor neghiobi care habar n-au cu ce se mananca o dacie tunata cu gust. Pastreaz-o si eventual mai poti face ceva la ea una alta.. ce-ti place tie. Din partea mea arata foarte cool!

NXdev 17-01-11 18:41

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3994782)

Foarte buna alegere ;), daca o vindeai, iti parea rau dupa un timp...stiu din proprie experienta :D.
Te astept intr-o vineri pe la noi...sa vedem MRU-ul :oops:

DJBOSS 17-01-11 20:11

Credca dupa ce o vindeai regretai foarte mult, bine ai facut ca, nu ai vanduto ma bucur

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning