![]() |
Re: Dacia MRU revine
Frumoasa foc dacia asta;)
|
Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA. |
Quote:
|
Quote:
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze. |
Felicitari pt munca depusa , arata foarte bine , culoarea e superba. Ai grija de ea si multa bafta!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
va salut...masina este de vanzare....800 de euro......cateva poze....un singur defect are nu merge caldura....trebuie schimbat caloriferul......
|
Salutare. Te`am sunat sambata pe la pranz si am vorbit despre masina. Stau pe langa tine pe aici am trecut duminica si am vazut-o.Sunt interesat de ea. Lasa un id de mess sa mai discutam te rog . Mersi
|
Quote:
|
frumoasa rau dacia asta, imi place foarte mult. Face banu!
|
Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....
|
Quote:
|
ma bucur ca ai facut acesta alegere..si eu am vrut sa o vand pe a mea...am o dacie 1310 1.6 din 95 si tot asa e un pic modificata..am avut N oferte, dar le-am refuzat, pana la urma m-am decis sa o pastrez. Dacia ta e prea frumoasa si pacat sa nimereasca pe mana unor neghiobi care habar n-au cu ce se mananca o dacie tunata cu gust. Pastreaz-o si eventual mai poti face ceva la ea una alta.. ce-ti place tie. Din partea mea arata foarte cool!
|
Quote:
Te astept intr-o vineri pe la noi...sa vedem MRU-ul :oops: |
Credca dupa ce o vindeai regretai foarte mult, bine ai facut ca, nu ai vanduto ma bucur
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning