![]() |
Re: un golf 3 vr6 de la prostreet tuing din Baia Mare
Quote:
|
nu retin...despre ce seara si despre ce masina e vorba?...de frica nu se pune problema
|
Quote:
|
Superba masina
Multa bafta |
unui bmw nu i se poate atribui termenul de "amarat".cum si ala era doar "proprietar"nu si sofer...hai ca sunt curios de 325-ul tau.ne vedem maine la o vorba la aeroport
|
multumim...
|
ce-ai patit man??? am vazut in pozele de la baia mare k e cam "zdrobit" golfu' in fata...
imi pare f rau pt ce sa intamplat...arata intr-un mare fel,sa il aduci din nou macar in starea in care o fost:D Bafta!! |
ce sa patesc man...am avut ghinionul sa fiu in calea unui ford scapat de sub control....si am plecat cam sifonat.masina e deja in service,totul vine inapoi nou pe ea...si o sa apara in cateva sapt. din nou pe strazi cel putin cum a aratat pana acum
|
vb aia...
un far.....xxx RON capota.....xxx RON spoiler.....xxx RON pasinea pt masina mea......nepretuita:) |
Sa speram sa o vedem cat mai repede inapoi pe strazi;)
|
ai grija de el man ca si asa am ramas putini.
|
am si eu tot golf lll as vrea sa-l fac la fel doa k e pe rosu,super cred k a costat ceva
|
ooo...am vazut k a aparut vr-ul din nou pe strazi...adica l-am vazut saptamana trecuta cand am fost la baia mare:X suuuper suuper arata :D mai pune poze man cu el
p.s era parcat prin centru' vechi :D |
ma ajuta si pe mine cu un electrician pt inlocuirea becurilor din bord cu leduri,montarea unui car audio cu gps faruri etc.multumesc
|
Prea tare masina , asa sa tot ai golf III
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning