![]() |
Re: Bmw M3 E30 M5 !!!
jantele strica tot aspectu masinii...no offence
|
Vrea sa pastreze lookul original omu ... daia are jantele alea ;)
|
salut, am ajuns acasa la münchen, multa treaba sa aranjam masinutzele...
"jantele alea" BBS RS 1 in 18" costa "numai" vreo ~3500 euro si au fost facute "numai" 200 de bucatzi... :rolleyes2 |
si daca is scumpe si editie limitata le scuteste de faptu ca is nashpa?
|
Quote:
P.S. Mie imi plac chiar mult, si se asorteaza cu masina . |
frate mii de felicitari pentru bolizii pe care-i detii,eu vin des pe la munchen ca am un frate acolo si as vrea sa ne intalnim la o bere sa vorbim ca si eu sunt pasionat de bmw dar in mod special de e30.mi-am facut si eu un e30 frumusel zic eu cu motor de m5 e34 cel de 3,6 316 cp,eu vreau sa vin peste vreo 2 sapt in munchen si daca vrei sa ne intalnim sa vb lasa-mi un nr de telefon ca sa te sun cand ajung,multa bafta in continuare si tine-o tot asa esti super tare frate!
|
sa inteleg ca ai plecat din cta? Imi pare sincer rau ca nu am citit pana la capat ...incepusem sa ma enervez de atatea certuri
|
salut, am mai tras o tura, inainte sa intre ursuletzul la hibernat;)
|
2 Attachment(s)
|
foarte tare poza...bine si masina e tare ....
|
super tari pozele.... felicitari... cred ca acum nu mai sunt indoieli ca pozele sunt luate de pe net... sau ca nu este dan proprietarul....
|
Salut Dan!Respect pt munca si pasiunea pe care o depui!Am si eu un ursulet!Deocamdata cu o herghelie de ponei!E echipat cu un 2.7 eta,chiuloasa si injectoare de 2,5!Probabil ca banuiesti cam ce ar urma!Am o rugaminte!Luna viitoare o sa ajung in Germania!In Frankfurt!As vrea daca poti sa imi spui cam la ce bani se invarte un motor S14 B25 complet(cutie,instalatie)Multumesc si multa bafta in continuare!
|
salut, un motor s14 la bmw costa 11000 euro, la mina a adoua trebuie sa calculezi cam 3000 euro...
recomand sa ramii la motorul de 2.7 cu piese de 2.5 si sa mai tunezi un pic, ajungi la 200-220 cp... si ai cuplul maxim mult mai mare;) :rolleyes2 |
Multumesc frumos pt raspuns!Cred ca o sa raman pe varianta de 2.7 turbo!Acum sa vedem daca gasesc pe cineva sa il faca!Salutari din Romanica!
|
2 Attachment(s)
si sa mai dus si alt ursuletz la hibernat, see you tuning world 2007 ;):)
Attachment 158079 Attachment 158080 :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning