![]() |
Re: '02 GREEN FABIA - 1.4mpi
Quote:
cat despre oglinzi si manere..nui rau..ms de sfat.iar bandourile,pe bara fata vor disparea sigur pentru ca vreau sa modific toata bara. incet incet se fac toate. |
cu placere... atunci iti doresc mult noroc si nervi de otel.. si multe fonduri:)
|
multumesc la fel;)
|
spor la treaba Dragos te asteptam cu modificari 8)
|
sunt pe drum...bara fata a intrat deja la modificat...acum totul depinde de timpul pe care il am liber
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1297547429
cam asa va arata bara fata.... |
ii faci si bad-boy? cand e gata?? app parerea mea ar fi ca ar trebui neaparat sa te interesezi de niste jante...
|
bad boy-ul este exclus....
da mi-ar trebui si niste jante....dar toate la timpul lor |
poze noi.doar 2 deocamdata.sa ma laud cu grila noua facuta de mine si de prietenul vn-05-mol.
http://imageshack.us/g/18/dsc02871op.jpg/ |
3 Attachment(s)
ma cam misc cu viteza melcului,dar asta e n-am ce sa fac....sa vedeti cand o turba melcu...atunci sa te tii....
dupa anul nou promit sa termin si bara ...deocamdata am inceput cu altceva... lupe deocamdata merg cu ele neterminate....trebuie sa mai fac un ornament,dar la anu si astea... |
arata supr farurile asa! ma tenteaza si pe mine grav sa fac interiorul la faruri si semnale negre..defapt abia ma abtin dar totusi...cum le dezlipesti? le bagi in apa calda?cum procedezi??
|
Quote:
|
ahaaaaa multam Sonny:)
|
eu cu feon industrial le-am dezlipit....merge mai repede...
|
a trecut mult timp de cand nu am mai postat.
la masina nu am mai facut nimic deoarece vara asta a stat pe tusa.mi-a fost retinut certificatul ,ca sa-l pot recupera trebuia sa fac identificarea.cei de la rar nu vroiau sa mi-o faca ....poveste lunga,dar cu happy end. am trecut de la VS 03 UBE la VN 25 XTZ. de acum da frigu nu stiu daca o sa mai fac ceva la masina.in plan am badboy si bara fata(care o am inceputa de 1 an).sper sa ne auzim cat mai curand |
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning