![]() |
re: VW Corrado 1.8 20VT
Quote:
Spoilers up! |
Frumoasa masina... Ai readus-o la viata asa cum trebuie :D...
La cutia de golf 4 in 6 trepte cam ai de lucru... Trebuie cutie, timonerie, planetare, ambreiaj, volanta.... Toate de la golf 4... Si nu stiu daca isi merita investitia.... Spor la treaba |
cutia pe care mi-am cumparat-o acum e tot in 5 trepte, ccm de pe golf 3. am renuntat la ideea de 6 trepte, din motiv ca nu am gasit nici una si asta am luat-o la pret mai mult decat ok. ieri masina s-a retras in garaj pt iarna si asteapta sa vina Mosul si la ea :D
|
schimbare de planuri: jantele sunt la vanzare de azi :D voi deschide un topic separat pt asta.
|
te-ai plictisit si de jantele astea eh?:)vad ca vinzi si dvd-ul vinzi si jantele...tu te tii de prostii...vine mosu cu un turbo?sau nu e asa darnic:D
|
aaa in nici un caz. nu vreau turbo, prefer un aspirat in mintile lui si cu ceva in plus. am tras masina la garaj si am o gramada de cumparat la ea ( kit furtune apa, pompa auxiliara de apa, regulator relanti, suspensie calumea etc...daca le pun pe hartie ma ia capu) vreau sa o pun la punct iarna asta pana da iarba si se deschide sezonul iar :D , de-aia vand din jucarioare. jantele le dau ca vreau sa trec iar la 16 si la 5x100. tie ti-am vandut bbs-urile pe 16 daca nu ma insel, nu?
|
da da...jantele nici acum nu le-am pus :oops: astept sa vina mosu acum cu o reglabila si pana prin februarie sa iau gume si flanse:)drumuri bune si asfalt uscat:)
|
ce prindere aveai tu? ca nu mai stiu
|
4*100...nu merg flansele tale ca erau cumparate deja:)
|
:D la asta ma gandeam, eu vreau ori altele cu prindere 5x100, ori sa imi fac 5x100 la ale mele.
|
felicitari alex pentru corrado si spor la treaba si cumparaturi in continuare, sper sa-ti aduca moshu' tot ce iti doresti la masinuta...
|
subscriu si sa o plimbi sanatos... este foarte frumoasa si cred ca se aude pe masura... :)
congratz si lui renato, nu?:D |
PS: imi plac avatarul si semnatura:D
|
mersi frumos, tradatorule :D
@ana : renato a contribuit mult, in special pe vremea cand aveam 16v, dupa cum stii , nu prea e omul care refuza sa ajute un prieten ;) . vorba aia, ori suntem DUB-isti ori nu mai suntem? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning