![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
salut ,la tine se referea posesorul de 325 coupe.cand vrei opreste-ma si vedem ce facem..... |
ok, sapt viit ca mi-a plesnit rulmentul de pres.
|
Quote:
|
Quote:
incercam..... am schimbat kit ambreiaj...unde ne vedem?eu ies in seara asta pe la 22:00 |
sal din nou,astept care vrea sa se dea cu leonul cupra r al meu,in sfarsit saptamana viitoare este gata,asa k astept competitori,preferabil peste 200cp
|
si eu am peste 200cp dar nu vad ce rost are sa ne dam:lol:
|
sal,sa stie toata lumea k a fost un accident k opelul gtc si a luat bataie de la bmw 120d,oricand astept msj pe privat sa ma intalnesc cu bmw ul sa vada ca isi ia lejer 2 masini,cu respect. seat proud owner
sa se inteleaga nu se implica seatul ci opelul |
Re: Diverse Discutii
sal,astept in continuare bmw ul 120d,sau orice alt bmw,eu am doar un seat leon 1,8l
|
am fost la legale la buzau dar nu am vazut leonul nici astra ...
|
Pentru ca Leon-ul nu a fost gata,iar eu nu am putut sa particip din anumite motive.Imi pare foarte rau ca nu a putut sa participe niciunul dintre noi,dar n-au intrat zilele in sac,asteptam in continuare evenimente pe masura celui din 22 iunie:D
|
La sfarsitul lui septembrie urmatorul, speram ca mai bun si mai mult decat acum, din toate punctele de vedere. Pana atunci insa se mai anunta curse interesante pe la Calarasi de exemplu.
|
la calarasi unde asteptam buzoienii noastri sa demonstreze ca avem si noi masini capabile si soferi capabili...poate ne mobilizam si facem galerie
|
Quote:
|
Da a fost o greseala cu Opelul pt ca eu l-am condus si nu stiu sa-i dau la fel de bine ca fratele meu,si au fost maxim 2 masini,ba chiar am fost cu juma de masina in fata ultima data,cat despre leon,bagati-va mintile in cap,asta e masina adevarat nu dieselurile voastre chipuite,am condus seatul si am vazut ce poate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning