![]() |
Re: B-03-TRT
Quote:
|
Are dreptate ... intreaba-l pe userul "Thomas everywhere" cat consuma ca si el are tot 1.6 pe dacia lui ;)
|
Quote:
Regleaza carburatorul la consum mic sa nu treaga si bucurate de motorul de 1,6:lol: |
Quote:
Si fac si un anunt cine are coroana de 180 si nu are ce face cu ea sa mio dea mie ca am mare nevoie sa o schimb pe asta care mia stricat tot planu acuma :(( |
Am si eu o intrebare! merge sa pun carburator de RENAULT 9 solex dublu corp pe motor dacia 1.6 ??
|
4 Attachment(s)
Cine e interesat de 3 jante pe 15 aliaj mazda cu tot cu gume, le vand!
Una dintre a fost lovita cand am luato si am indreptato! La pret inca nu mam gandit daca va intereseaza lasatimi un pret! |
Quote:
Nu cred in ruptul capului ca dacia aia consuma 7 in Bucuresti, nici macar in afara la 90/h Apropo vechiul motor de cat era? 1397cmc? (daca da, atunci era 1.4 nu 1.3) Si fratilor....vreti "performanta"....atunci nu va uitati la bani, ca benzina se arde, desi eu nu inteleg faza asta sa mergi cu 12% cu o dacie cu motor de 72Cp...in fine la cat ai dat pe masina+cele 25milioane iti luai altceva de 45milioane, de exemplu un vw golf 1,2 sau scirocco, macar iti consuma 12% dar aveai si ceva demaraj sanatos. |
La motoru meu de 1397 am consumu de 10 % pe oras :lol::lol: ,Cel mai mic consum la mine pe oras a fost cam 9 %
Inafara eu nam treaba 6,5 % imi consuma 6 % cam asa. motoru tau de 1.6 daca mergi frumos iti consuma intre 11-12 pe oras sau daca dai forja chiar si 13-14 :)) dar inafara 6,5 % -7 % Daca vrei putere nu te mai gandi la consum ;) |
Dacia consuma prea mult in oras. Odata am facut testul cu bidonul de 2l si mi l-a consumat in 10km de forja. Asta inseamna 20% Eu am ramas de vreo 3-4 ori pe deal in pana prostului din cauza ca imi facusem socoteala la 15l pentru 200km extraurban. Faza cea mai tare e ca ramaneam aproximativ in acelasi loc cand ma intorceam de la tara +/-5km. Si pana acasa mai aveam inca 30 :D Ca in bancurile cu prosti :lol::lol: Odata am facut plinul in Bicaz iar in Iasi in Pacurari am ramas pe rosu(bine aveam si ceva greutate)
|
Dacia consuma considerabil ... mai ales daca bagi piciorul :| ... dar un 1.6 ....
|
Da intradevar am facut testu cu 2 litri de benzina de la city mall pana la sos resita sunt 5 stati de tamvai cap si am facut 4 drumuri! blana! Iar acum 2 zile iar cu 55 lei am facut mai multe drumuri city mall - stefan cel mare - voluntari - Sun Plaza - Stefan cel mare - voluntari - stefan cel mare - city mall, si am mai avut benzina unpic, da bine inteles ca samers batraneste usor!
Problema e ca nu am chilometraj casa stiu cati Km sut. Da care stie poate sa spuna! si asa asi putea sa ii fac si calculu aproximativ cat ar consuma :)) cand merge lejerau si cand merge forjata! |
6 Attachment(s)
Sa mai arat cateva poze!! Cu B 03 TRT :D:D:D:D:D
|
10 Attachment(s)
Next photo
in cateva zile ! sper sa fiegata! |
Quote:
|
Probabil are probleme la usa respectiva cu rugina si decat sa sudeze si sa bage chit mai bine a luat una ok si o vopseste.
*cel putin eu asa as proceda. Bafta cu masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning