![]() |
Am inteles asta!!!
Nu am interpretat rau nici intentia voastra nici ce s-a scris pe forum!!! Cat despre faptul ca voi ne cunoasteti doar de pe forum, asta este adevarat. Dar poate remediem aceasta situatie, Daca se organizeaza vreo intalnire la care vom fii invitati si noi, vom venii ca sa ne cunoastem fara nici o problema!!! |
hello
dar pareri despre film? lasati certa, ca am muncit mult la filmul ala si nu ziceti nika de el... cum e? |
Cenzurat fata de reportajul transmis pe Realitatea...
In rest e mishto...felicitari... |
crazy romanians :D
|
Re:
Quote:
Dupa cum vezi nu este nici un pic de reportaj Realitatea TV, nu este nici o sigla... este un material partial pe care l-am primit de la ei si care material este inclus integral in filmul nostru Nu intelege gresit. Le multumim ca am avut chiar si acest material pe care l-am folosit cu acordul realizatorului |
am luat si eu filmul.... :D GENIAL ... superb , nu am cuvinte , mi-a placut la nebunie ... ff frumos .... aplauze si numai cuvinte de lauda celor de la realitatea , nsl-ului , lr-ului , insomniei ... tuturor celor care au fo` prezenti ... si nu in ultimul rand celor ce au editat filmul a ieshit superb.... peace dudes
|
Poate aflam si noi un nr. de tel de-al vostru, un ceva inafara de posturi pe net cred ca ar fii mai usor sa fiti anuntati. Ma refer la\" AfterDark\" daca se poate pe PM.
|
Luca!!!
De eveniment am aflat foarte \"din scurt\"! Abia am reusit sa anunt baietii prin telefon!Lasati un nr de mobil ceva si va contactam! Bogdane..............las-o mai usor! :wink: :wink: :wink: |
filmu - super.
poate reusim sa facem ceva si pe ziua sa iasa mai frumos poze de la mine nu o sa prea vedeti pt ca in prostia mea am facut o setare la aparat care a bulit pozele :cry: |
Quote:
|
Din doua posturi mi-am dat seama care sunt batrani in \"meserie\" nu toti ailalti care sar cu gura mare ca au experienta si nici nu au carnet sau faze din astea.
Florica ti-am dat un PM cu numerele de tel. dar sa sti ca nu trebuie sa ne suni tocmai tu, ca nu suntem chiar asa importanti :lol: dar daca vrei noi iti multumim. Quote:
maryo, uite un numar (al meu): Cristi - 0723.210.277 |
Ok, pai daca se putea rezolva din prima asha, de ce ati sarit cu gura mare ca \"de ce nu v-am chemat si pe voi, nu e frumos\", cu alte cuvinte ne bateatzi obrazul...cand nici macar niste nr de tel n-aveam...ASTA ERA IDEEA! Nu am zis nimic altceva...decat faceti-va cunoscuti, in sensul obisnuit al cuvantului(nu faimoshi, cunoscuti), ca sa va putem da vesti...ce am zis asha de greshit? Iar interpretati?
|
Si nr. de telefon al meu: Silviu - 0722969696
Puteti sa ne sunati pe oricare dintre noi!!! |
Nota 10 pentru film!
|
Quote:
Oricum a degenerat si nu e frumos, eu imi cer scuze pt. ce a iesit din nimik, din partea mea subiectu e incheiat, sper sa fim prezenti la cat mai multe intalniri. Peace. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning