Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

FED express 15-10-10 16:15

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3729491)
A pus omul poze cu masina reala mai sus..

stiu ca a pus, dar sincer nu mi se pare ca seamana.

strada 15-10-10 18:02

Salut drifter .Acum am vazut si eu ca ai un passat la modificat.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar nu prea da bine stilul abordat cu macheta asta.Inceacara sa elimini numarul lipit pe bord,boxele din spate jantele mari si da o alta culoare mochetei.Jantele cromate pe 21' ai putea sa le pui pe q7 si sa inversez rozile(cele de pe passat pe q7 si cele de pe q7 pe passat,dar sa le micsorezi cauciucul).Sper sa iti fie de folos sfatul meu si sa o termini cat mai repede sa facem un battle.Numai bine si bafta.

DrifterGT 15-10-10 19:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3729437)
MDB chiar are dreptate sincer am vazut masini modificate cu gust in alte tari dar nici romanii nu sunt mai prejos.Adevratele masini modificate cu gust frate, cu gust.O sa-mi para rau ca m-am bagat si eu dar ce sa fac...sincer Alex, trebuiau niste jante care sa scoata masina in evidenta(macheta, pardon), frumusetea ei.Eu nu cred ca cea dupa care te-ai inspirat avea asa jante.(da-ne o poza sa vedem)...nu toti au gust la tuning sa stii, de acea peste tot in lume exista masini modificate cu gust si fara gust, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne certam pe tema asta.Fiecare are gusturile lui, este macheta ta si ai dreptul sa o modifici dupa bunul tau plac:!:.Incearca sa pui niste jante mai normale si sincer cauciucul ala pare prea gros pe spate, zici ca e de offroad, parerea mea este sa modifici putin is susupensiile.
Nu trebuie sa te superi ca doar aici suntem prieteni si asa e rostul unul dintre rosturile comnuitatii, sa invatam unii de la altii asa ca nu fi suparat:mrhappy:

Atunci cel stock de ce mai e ? De monster truck ? Suparat ...? nu sunt

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3729733)
Salut drifter .Acum am vazut si eu ca ai un passat la modificat.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar nu prea da bine stilul abordat cu macheta asta.Inceacara sa elimini numarul lipit pe bord,boxele din spate jantele mari si da o alta culoare mochetei.Jantele cromate pe 21' ai putea sa le pui pe q7 si sa inversez rozile(cele de pe passat pe q7 si cele de pe q7 pe passat,dar sa le micsorezi cauciucul).Sper sa iti fie de folos sfatul meu si sa o termini cat mai repede sa facem un battle.Numai bine si bafta.

Tocmai ca macheta este visinie ca si cea 1:1 , si nu am cum sa ii dau alta culoare , din pacate jantele de pe Q7 sunt de 24" ... deci , nici macar nu incap acolo...

O sa caut alte jante de la o macheta 1:24... mai frumoase .... si mai mici

Mi'a fost de ajutor si incerc sa schimb ce ai spus... Multumesc!

PS: O poza pentru fed ca zicea ca la jantele astea au cauciucul de off road l , si cum era stock ;)!

FED express 15-10-10 19:14

cauciucu ca si cauciucu dar daca alea originale ar fi mai mari si spitzele mai departate sa vezi ce bine ar fi dat.In cazul de fata mergeam pe alea originale si le vpseai poate si tot iesea mai bine parerea mea.Sa vad cum o schimbi...:rolleyes:

DrifterGT 23-10-10 21:13

4 Attachment(s)
Acum sa va arat o macheta care vroiam sa o fac piese de diorama ... dar m'am razgandit .

O poza cum era inainte si cum e acum :D , sper sa va placa :D!

FED express 23-10-10 21:23

nu-i rea schimbarea, bravo.vad ca e nismo, ca Silvia fosta mea:lol:

cruizer11 23-10-10 21:31

Era pacat sa o dezmembrezi mai bine ca ai lasat-o asa:D

DrifterGT 23-10-10 22:08

1 Attachment(s)
Si un mic teaser pentru maine :)!

bobo-wow 24-10-10 08:55

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3751404)
Si un mic teaser pentru maine :)!

bai dar te pricepi pe aici la tuning nu gluma RESPECT ALEX:hug:

DrifterGT 24-10-10 13:47

7 Attachment(s)
Multumesc bobo :D :D

Ce am mai schimbat pe la M5'ul 1:18...

Ar fi un intercooler, plasa metalica la aerisirile fata, filtru aer K&N rosu, bara cu conducta pentru NOS, 2 Butelii de NOS, Vopsit evacuarile din crom in rosu-negru (un fel de negru cu rosu in relief), Pus sistem audio Custom Shop.

Sper sa va placa micile schimbari:). Tot ce e pus pe el se poate da jos in 1s, daca e ceva nepotrivit, doar spune'ti si incerc sa iasa bine!

DrifterGT 28-10-10 12:24

2 Attachment(s)
BMW 645Ci 1:24 Welly Modificari

-Vopsit capacul motorului in rosu
-Vopsit pe la interior niste detaliie (butoane...)
-Evacuarea spate cu buza rosie
-Faruri Negru-Rosu cu Angel (sau ma rog... asa ceva trebuia sa iasa , vezi ultima poza)
-Plasa metalica aerisiri grila fata.
-Stopuri smoked (vopsita partea cromata in negru de sub sticla)
-Scos placuta [645ci]

Audi R8 1:24 Maisto Modificari

-Vopsit bord in 2 culori (maro/negru)
-Vopsit pe la motor cate ceva cu negru
-Jante negru lucios
-Pus autocoloant pe chestia aia de langa usa (aerisire cred...)
-Banda leduri verde in faruri
-Halogene rosii la faruri
-Eliminat numar grila fata

InSidE 03-11-10 10:32

R8 mi se pare mie sau e facut in bataie de joc?Maisto sti sa faca machete de toata jena!!

DrifterGT 03-11-10 18:06

Mi se pare destul de ok :). Nu se compara cu cmc ;) dar totusi e Maisto

bobo-wow 04-11-10 18:04

Imi place tuningul la R8 discret si frumos bravo domnul Alex

DrifterGT 08-11-10 02:13

1 Attachment(s)
M5 1:18 TUNING TEMPORAR !

Am incercat sa vad cum arata aceasta masina cu niste decaluri :).

Modificari ar fi :

-Decaluri autocolante (se dau jos in 1minut daca nu a iesit bine)
-Sistem audio portbagaj (maisto custom shop)
-Suspensie low ! (scos arcurile si lasat rotile la maxim, SE INVART!/VIREAZA! , nu a afectat cu nimic)
-2 Tuburi NOS
-Mocheta
-Partea de jos a bordului vopsita in rosu
-Schimbat ceasuri bord din cele stock in unele BLUE PLASMA.
-Schimbat lcd central cu un dvd
-Pus plasa metalica la prizele de aer fata
-Pus intercooler.

Nimic din ce e pe ea nu ramane asa , se poate schimba ! Astept pareri/sfaturi ... :???:

All times are GMT +2. The time now is 06:36.

- Copyright 2026 4Tuning