Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Lastun in primele modificari (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/20982-dacia-lastun-primele-modificari.html)

axxro 17-08-06 14:32

Re: Dacia Lastun in primele modificari

se incing spiritele.......lasati'o mai usor, mai ales unii ca n'are rost.
legat de jenti, mie mi se par cam apropiate prezoanele din ceea ce vad din poze, nu cred ca merg orice jenti, oricum masoara la tine si du'te si al o masian care are 4 prezoane normale, si daca sunt la fel la 12-13 preturile nu ar fi foarte mari, incearca la magazinele de piese auto unde se gasesc jenti ca acolo au firme dastea care nu costa mare lucru, dar si calitatea este cam de dorit. oricum eu zic ca o sa cam ai probleme daca le schimbi cu unele mai mari, mai late la franare cel putin, sigur. in cazul in care nu se potrivesc prezonanele ar trebui adaptate niste punti sau fuzete de la alt amsini, totusi as zice ca o punte de fiat panda ar merge, mi se par niste masini cam asemanatoare, comunismul a facut numai diferenta :-P. bafta in continuare, apreciez foarte mult ceea ce faci cu masina asta. cu motorul ala de 1100, de golf parca, ai mai rezolvat ceva?

Bmw_Rulllzzz 17-08-06 17:10

Super tare proiectul tau. Meriti aprecierea mea si tot respectul. Bafta!!!

RaZv 18-08-06 03:31

Nu ma asteptam sa vad un lastun pe forum. N-am mai vazut de f mult timp unul pe strada....Oricum, bravo! E totusi o masina clasica romaneasca;)

anndi 19-08-06 01:22

cred ca jantele sunt 4x100. Daca e asa poti pune jante pe 13 de nova, opel sau golf si le poti incalta cu 165/50/13 si o sa arate demential. Daca vrei sa investesti in jante am vazut prin tm plin de cms-uri 4x100 incepand cu 2 mil bucata, pe 13. Si eu vreau de mult sa fac unul dar din pacate am destula bataie de cap cu nova! Bafta si spor la treaba cu lastunul!

bogdan C.E.T. 29-08-06 10:41

kmon mai veniti cu idei(asta e un fel de up, up).

peter 30-08-06 17:45

sa isi umfle aripiile !

P.S. cat costa un lastun ? (poate rveau si yo..:lol:)

razu 02-09-06 15:01

nu mai radeti de motorul oltcitului ca are 2 camere de ardere...deci al lastunului are un sfert de camera de ardere,u iesi pe strada cu ala ?

p3rv3r5ul 02-09-06 17:37

:D:D:D:D cat de caterinca e frate. spor la treaba, esti unicat! am avut si eu o idee sa iau un lastun da` nu gasesc... oricum e foarte tare si spor la treaba! :D

RAZvan15 09-09-06 05:27

lol :lol: d'abea astept sa vad cam ce iese :lol:

Sl1V3R 19-09-06 20:23

Felicitari pt idee...sa modifici un lastun ;)...pretul la un lastun si nu glumesc ar fi de 1 milion lei vechi[cel putin asa am auzit,desigur plin de rugina,etc]...daca gresesc nu-mi sariti in cap!!!

ncs_balauru 21-09-06 23:12

omule multa bafta in continuare ,si alta ide ar fi de la un motr de olcit trs de 1300 patea de vina la lastun inlocuita cu tot cu cilindri si chiuloasa +alte evacuari +supape inlocuite+un solex original de dacia 1300

Pieton 26-09-06 16:13

Sal Marfa Lastunu!;) Poti sa imi spui si mie ce greutate scrie ca are in talon? pls :D

SUPAPA_Jr 26-09-06 17:10

590 la aia de tabla am impresia...nu cred ca merge cu b1 ca sunt in ac situatie

Pieton 26-09-06 18:02

:lol: :lol: Parca 550 era minim...nu?:sad:

SUPAPA_Jr 26-09-06 20:36

maxim....550...dar poate merge omologat mai jos ca greutate :D

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning