![]() |
Re: BMW E36 M3 EVO Estoril blue
Quote:
Cat despre M3, arata bine, eu as incepe cu partea mecanica de verificat / inlocuit si pe urma cu caroseria . Nici eu nu sunt de acord cu plasmele alea ... Ai grija cu pielea aia ca necesita atentie sporita, incearca creme hidratante pt a nu crapa de la soare si intemperii . |
Foarte misto masinuta, sa o stapanesti sanatos si sa ai mare mare grija de ea, ar fi pacat sa se strice inca un m3 veritabil. Multa bafta in continuare.
P.S: am vazut ca pe la inceputul topicului vorbeai de un kit de ambreiaj stage 3 + volanta, imi poti da ceva detalii despre el? de genul cati cp tine, ce greutate are volanta, producator si eventual pret de achizitie... multumesc. Quote:
|
Astazi am incercat sa scap de plasme insa idiotul care mi le-a montat a folosit Picatura si am preferat sa nu ma ating de ele!!! Daca e cineva interesat sa schimbe un ceas de bord de M3 3,2 stock cu unul care are plasma Innoparts sa-mi dea de stire...nu vreau nici un ban la schimb, desi plasma e in jur de 100 euro.
Maine voi monta bandourile si revin cu poze... |
Quote:
Saptamana asta voi pune si parbrizul, asta dupa ce maine voi pune o folie speciala de la LLumar pe el. Interiorul din piele a primit de curand o curatare si hidratare completa la spalatoria unui prieten si in plus am pachetul original BMW de intretinere pe care-l recomand fara ezitare...merita fiecare banut! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
1 Attachment(s)
Zilele astea s-a lucrat intens la masina, fiind montat kitul de ambreiaj sport stage 3 cu volanta usurata, parbrizul a fost inlocuit cat si alte mici retusuri...maine ar trebui sa-mi ajunga stopurile oem noi noute si urmeaza o sedinta foto!
|
Asteptam pozele cu interes...:lol:
|
vrem pozeee !!!
|
Cu schimbarile ce s-au facut pana acum atat la partea mecanica cat si la estetica si cu ce mai urmeaza a fi schimbat....bavareza se transforma in ceva grav rau de tot.Poze......este lumea care vrea si poze!
|
Maine voi reveni cu poze noi...
Si cat de curand va avea si un soft nou:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning