Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

Bmwaldo 21-09-10 20:32

Re: BMW E36 M3 EVO Estoril blue

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 3673998)
bmwaldo de ce esti tu mereu asa carcotash, inainte de a arunca vorbele mai gadeste-te odata, nu am nici ce-a mai vaga cunostintza in domeniul vopsitoriei pur si simplu mi-am dat cu parerea, si intr-adevar daca temperatura de afara e critica o sa iasa naspa, treaba ta eu am inchiat discutia si ma abtzin de acum incolo de la acest forum

pt ca niciodata nu sta o masina 10 zile in cuptor, decat daca e vopsitorul in concediu . Poate sa fie si -20 de grade, daca se respecta termenii impusi de producator iese super ok, plus ca vopseaua e vopsea, dar lacul daca nu stii sa-l dai iese coaja de portocala :) . Nu sunt carcotas dar cand nu te pricepi nu are rost sa-ti dai cu parerea, mai bine citesti si inveti .

Cat despre M3, arata bine, eu as incepe cu partea mecanica de verificat / inlocuit si pe urma cu caroseria . Nici eu nu sunt de acord cu plasmele alea ...

Ai grija cu pielea aia ca necesita atentie sporita, incearca creme hidratante pt a nu crapa de la soare si intemperii .

sprinter 21-09-10 20:35

Foarte misto masinuta, sa o stapanesti sanatos si sa ai mare mare grija de ea, ar fi pacat sa se strice inca un m3 veritabil. Multa bafta in continuare.
P.S: am vazut ca pe la inceputul topicului vorbeai de un kit de ambreiaj stage 3 + volanta, imi poti da ceva detalii despre el? de genul cati cp tine, ce greutate are volanta, producator si eventual pret de achizitie... multumesc.

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 3670797)
in afara de a-l tine cat mai original mai ai ceva in gand cu el, adica un eleron ltw din 3 bucati niste lippere de gtr, etc?

Nu stiu de unde ati ajuns voi sa recomandati eleron ltw si "lippere" de GTR (care de fapt sunt splittere si sunt LTW, gtr e pe la nissan) cand la inceputul anului nici nu stiati cum arata la fatza... vorbesti asa sa te aflii in treaba (L.e: Aici a fost combo cu walde! :))) )

rzt_ro 21-09-10 21:22

Astazi am incercat sa scap de plasme insa idiotul care mi le-a montat a folosit Picatura si am preferat sa nu ma ating de ele!!! Daca e cineva interesat sa schimbe un ceas de bord de M3 3,2 stock cu unul care are plasma Innoparts sa-mi dea de stire...nu vreau nici un ban la schimb, desi plasma e in jur de 100 euro.
Maine voi monta bandourile si revin cu poze...

rzt_ro 21-09-10 21:28

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3674227)
Cat despre M3, arata bine, eu as incepe cu partea mecanica de verificat / inlocuit si pe urma cu caroseria . Nici eu nu sunt de acord cu plasmele alea ...

Ai grija cu pielea aia ca necesita atentie sporita, incearca creme hidratante pt a nu crapa de la soare si intemperii .

La partea mecanica am lucrat de cand am luat masina...sistemul de franare e nou, bucse, bielete si toata articulatia e nou nouta...urmeaza la sf saptamanii kitul de ambreiaj. Acum sunt la inlocuit diverse ornamente care nu sunt pe placul meu! La portiere si bandouri am schimbat fiecare clema.
Saptamana asta voi pune si parbrizul, asta dupa ce maine voi pune o folie speciala de la LLumar pe el.
Interiorul din piele a primit de curand o curatare si hidratare completa la spalatoria unui prieten si in plus am pachetul original BMW de intretinere pe care-l recomand fara ezitare...merita fiecare banut!

rzt_ro 21-09-10 21:32

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3674239)
Foarte misto masinuta, sa o stapanesti sanatos si sa ai mare mare grija de ea, ar fi pacat sa se strice inca un m3 veritabil. Multa bafta in continuare.
P.S: am vazut ca pe la inceputul topicului vorbeai de un kit de ambreiaj stage 3 + volanta, imi poti da ceva detalii despre el? de genul cati cp tine, ce greutate are volanta, producator si eventual pret de achizitie... multumesc.

Kitul de ambreiaj e adus din SUA costa undeva in jur de 750 euro, cu disc ambreiaj staqe 3 cupru ceramic 6 palete si rezista pana la 555 Cp iar volanta e usurata cu 2 kg.

Champion 21-09-10 21:35

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3674447)
La partea mecanica am lucrat de cand am luat masina...sistemul de franare e nou, bucse, bielete si toata articulatia e nou nouta...urmeaza la sf saptamanii kitul de ambreiaj. Acum sunt la inlocuit diverse ornamente care nu sunt pe placul meu! La portiere si bandouri am schimbat fiecare clema.
Saptamana asta voi pune si parbrizul, asta dupa ce maine voi pune o folie speciala de la LLumar pe el.
Interiorul din piele a primit de curand o curatare si hidratare completa la spalatoria unui prieten si in plus am pachetul original BMW de intretinere pe care-l recomand fara ezitare...merita fiecare banut!

De unde ai facut rost de pachet si cat costa? e bun pentru orice model BMW ?In ce consta pachetul? poti pune si niste poze cu inainte si dupa ? sau ceva de genu?

rzt_ro 21-09-10 21:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3674464)
De unde ai facut rost de pachet si cat costa? e bun pentru orice model BMW ?In ce consta pachetul? poti pune si niste poze cu inainte si dupa ? sau ceva de genu?

Acest pachet exista la orice reprezentanta BMW..e in jur de 120 ron si consta intr-o solutie , 3 bureti si lavete( codul produsului BMW 83 12 0 411 371).

Champion 21-09-10 21:49

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3674479)
Acest pachet exista la orice reprezentanta BMW..e in jur de 120 ron si consta intr-o solutie , 3 bureti si lavete( codul produsului BMW 83 12 0 411 371).

Mersi mult, spor in continuoare la aranjat M-ul, ca de modificat nu prea poate fi vorba cat timp vrei sa-l pastrezi cat mai original, doar "mici retusuri" si intretinut.E o bijuterie.

Bmwaldo 21-09-10 23:52

Quote:

e misto pachetul, imi place ca mergi pe drumul cel bun :-)

lucian_bmw 23-09-10 02:06

Quote:

recomand si eu acest pachet . in craiova e mai scump cam cu 50% . zii si mie te rog pe PM la cat a lasat omul masina ca am fost si eu sa o cumpar cu un prieten si nu ne-am inteles la bani . i-am zis cat pot sa ii ofer si a zis ca e ok sa vin la slatina si cand am ajuns ne-a cerut 1200 in plus . seriozitate maxima ! trimite si mie PM cu cat te-a costat daca poti si vrei . ms si bafta cu masina

rzt_ro 26-09-10 12:06

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

1 Attachment(s)
Zilele astea s-a lucrat intens la masina, fiind montat kitul de ambreiaj sport stage 3 cu volanta usurata, parbrizul a fost inlocuit cat si alte mici retusuri...maine ar trebui sa-mi ajunga stopurile oem noi noute si urmeaza o sedinta foto!

road_runner 26-09-10 12:20

Asteptam pozele cu interes...:lol:

marius mihaescu 26-09-10 12:57

vrem pozeee !!!

Wilgax 26-09-10 13:39

Cu schimbarile ce s-au facut pana acum atat la partea mecanica cat si la estetica si cu ce mai urmeaza a fi schimbat....bavareza se transforma in ceva grav rau de tot.Poze......este lumea care vrea si poze!

rzt_ro 26-09-10 13:53

Maine voi reveni cu poze noi...
Si cat de curand va avea si un soft nou:D

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning