Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Mini-campionat de fotbal intre cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/20975-mini-campionat-fotbal-cluburi.html)

DVDValy 27-07-06 09:59

Re: Mini-campionat de fotbal intre cluburi

a fost belea acolo ;)

AYF_stilo 27-07-06 10:48

da intradevar a fost f misto...dar va promit o alta fata a 4ss in cupa....si sper sa ne intalnim cu voi in finala ....si sa vedem atunci .....:P!!!!oricum felicitari anonymus!!!!!!

AYF_stilo 27-07-06 10:51

dani (capitan)
bogdan
horia
soty
ionutz
padu'
si rezerve :
mircea sx
felix
cam asta ar fi componentza noastra!!!

Hondarul 27-07-06 12:49

Ca selectioner, fac un anunt oficial - NU am scos la rampa cei mai buni jucatori!!!!!!!!!!!!!!! Acest amical a fost o mica incalzire pentru echipa.

Vineri primiti primele - un fursec si un brifcor.

EvLSant0S 27-07-06 13:10

stai linistit, ca am jucat 6 oameni , o ora , n-am schimbat un om , si ne-au lipsit 3 piese :)
si la campionat.. o sa se alerge.. nu gluma .. :D

200SX 27-07-06 13:16

Quote:

Originally Posted by AYF_stilo
si rezerve :
mircea sx
felix

dupa ce ca am fost dintre putinii care au dat gol am ajuns pe banca de rezerve, asa apreciati efortul :peace:

Bytzu 27-07-06 13:41

buey..s-a vazut ca n-a fost suport de la galerie si ca n-au jucat unii membri
importanti...recte YO! :)) data viitoare schimbam calimera, inainte sa plece din victoriei i-am instruit pe baietzi sa se menajele pentru meciul de saptamana viitoare cu brazilia, dar vad ca voi ati fost pusi pe fapte mari...:))))

AYF_stilo 27-07-06 14:39

:D!!!ce vrei sx-ule demonstreaza si o sa fi titular...!!!!pana acum ai demonstrat ca esti omu anonymousului ....:D:D~!!!!

B|shOp-VR6 27-07-06 14:49

Vom vedea.. dar.. cum a zis si santos.. avem 3 oameni surpriza.. care nu au putut veni aseara :)... deci e discutabila incalzirea voastra :))

Oricum.. de incalzire v-am dat si noi 11-6 :)) ca dak alergam tot meciul.. era mai interesant :))

Aa.. si apropo.. ca selectioner.. nici macar sa vi sa-ti vezi echipa la munca? :lol:

Hondarul 27-07-06 17:52

Se descurca si fara mine.

Bai... dar voi oferiti cupa si tot voi aveti de gand s-o castigati? Cum vine asta?:rolleyes2

EvLSant0S 28-07-06 02:55

=)) si ce vrei ? nici macar sa nu participam ?
sau deja.. visezi blaturi ?
:) cupa o ia echipa castigatoare, care desigur, nu o sa fie anonymous ,ptr ca nu suntem destul de.. pregatiti psihic/fizic.. mai ales c-o sa fii si tu pe acolo .. macar de ai fi pe teren ..

Bmwaldo 28-07-06 03:25

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
=)) si ce vrei ? nici macar sa nu participam ?
sau deja.. visezi blaturi ?
:) cupa o ia echipa castigatoare, care desigur, nu o sa fie anonymous ,ptr ca nu suntem destul de.. pregatiti psihic/fizic.. mai ales c-o sa fii si tu pe acolo .. macar de ai fi pe teren ..

auzi pregatiti :lol: :lol: ...acu va lasati ? cum sa nu luati cupa ? sunteti cei mai buni ... :pistoles: :pistoles:

200SX 28-07-06 08:13

Da cine o sa fie arbitrul?

ca re jiji al nostru sa-i zica vreo doua vorbe asa mai in particular

Hondarul 28-07-06 09:15

Quote:

Originally Posted by 200SX
Da cine o sa fie arbitrul?

ca re jiji al nostru sa-i zica vreo doua vorbe asa mai in particular

Bai anonimule... ar trebui sa joci la ei, poate asa dai si tu gol in poarta care trebuie :lol: :lol: :lol: Glumesc stimate Esics.

Oricum va las sa va descurcati ca eu plec week-end-ul asta. Sper sa castige 4SS campionatul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Golf 28-07-06 14:18

deci pana la urma cand se joaca?!?!?!
oricum vam spus eu sper sa ne intalinm in finala ....!!!!!oricum vb muli si poate sunt ale ekipe mult mai bune....!!!!!dani stilo eu am postat dar cu id lu bogdan:P

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning