![]() |
Re: Cea mai potrivita alegere dintre Ford Focus - Seat Leon - VW Golf
Da in Romania... In Germania am auzit ca se fac o groaza de modificari la kilometraj totul cu acte in regula.
|
pai se fac .. normal doar a ajuns romanasu pe acolo ! dar la dealeri seriosi unde nu e picior de roman n-ai sa vezi !
|
In principiu as vrea din Romania.
|
Quote:
1. in romania sunt omorate prin toate gropile si cu o gramada de talpi 2. in romania sunt dati km inapoi 3. in germania ai noroc sa gasesti o masina super ieftina , neomorata, cu putini km :D ( exemplu: opelu meu ) |
Dar trebuie sa ma duc cu cineva care cunoaste acolo ca sa nu caut o gramada de timp si sa pierd bani. Oricum este si asta o varianta daca nu gasesc nimic care sa ma satisfaca o sa ma interesez...
Daca eu am 9000 E cam cat ar trebui sa coste masina acolo ca sa ma incadrez cu toate taxele in banii astia? |
te incadrezi! eu ma ocup cu import de masini din Germania :D:D si daca vrei iti dau nr de telefon al unui prieten care te duce in Nurnberg iti ofera cazare si te duce oriunde prin oras la numai 200 de euro :D:D
|
Sa vad dc gasesc pe-aici ceva interesant daca nu gasesc nimic cel tarziu pana la sfarsitul lunii iti dau un pm.
|
ce masini te intereseaza?
|
Pe motorina TDI ori Seat ori Golf IV
|
pai GOLF IV gasesti dar Variant , varianta scurta o gasesti f greu :(
|
Dap am vazut ca e plina piata de Varianturi, dar mie nu-mi plac d nici o culoare. Atunci ma voi reprofila pe Seat...
|
ti-am gasit si niste Golf-uri scurte ( vreo 3-4) pretul lor : intre 6500 - 7000 EURO
.. te duc la limita 9000 EURO |
Am vazut sunt o groaza. Pe mobile.de te uiti nu?
Faza e ca poti sa-ti iei tzeapa sa ajungi acolo si sa nu mai fie... si te-ai ales cu bani aruncati. |
:D da mobile...dar tot gasesti ! sunt o gramada de autohouse-uri
uite eu mi-am gasit opelu pe http://home.mobile.de/thomas-eiben uita-te si tu pe acolo si zi-mi daca iti place ceva! ca am nr lui de telefon si am mai rezervat cateva masini |
Dap am vazut si eu pe ala unele golfuri, dar inca nu sunt convins ca vreau sa-mi iau din germania. Ti-am spus ca daca nu gasesc aici nimic interesant o sa vb pe sfarsitul lunii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning