![]() |
Re: logan vs o masina buna second-hand
mda...daca vrei sa stii eu nu ma cert...cii imi palce sa discut treburi..daca asta e cearta,in fine.
de ce sa iau ban??nu am injurat,nu am facut nimica,doar pur si simplu am discutat niste chestii,iar cine nu cunoaste ceva sa nu vb aiurea.asa si chiar maine merg la mare cu masina mea... fuzzy sa nu crezi ca am ceva cu tine!! nu am nimica,stai flexat!! Peace |
oka, gata.... end of story, ok???????????????
|
ok ok ....dar nu te-ai suparat >??:D
|
hai sa fim seriosi... eu mi-am tinut pct de vedere si u la fel..... dami id-ul de mess ca sa nu mai fim off topik aici :D
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
mah.......sincer am vazun n topicuri cu discutzi de genu......acum sa raspund si eu la subiect.......tind sa cred ca totul se rezuma la bani....de ce?simplu....ai 8-9000 de euro in mana?.....nu cre4d ca-ti mai iei logan,eu unu nush daca as lua...as incerca un second.Si daca ai banii aia cu siguranta mai ai sa-i mai schimbi cea filtre ,gume,mai cate o bucsa ceva....eu unu nu am auzit ca ,masina de 2-3 chiar 4 ani sa pice si sa bagi bani grei in ea....acum totul depinde de noroc si cat s-a umblat cu ea dincolo.Dar cum noi astia amaratzi din paradisl asta de tara nu avem acei 8000...atunci ne bagam pe rate si luam logan nu?.....acuma vine si ala de 1.6 16 v.......mai pe scurt 107 calutzi.....suficienti pentru doza zilnica de adrenalina....cel putin pentru mine.Cu tot respectul fata de voi toti...asta cred eu....nu ca as fi fan logan!dar astea sunt optiunile.
|
Quote:
~Nautilus |
la logan e destul de avantajos sistemul de creditare si pe o durata mare ...
prin acest fapt isi castiga o parte importanta din clientele + restrictiile impuse de stat pt masini sh din afara => dak nu ai bani si vrei masina noua ... cam la asta se limiteaza optiunile tale, din pacate .. |
Quote:
|
Quote:
|
deci....cu toate ca am carnet doar de 2 luni pot sa spun ca am condus destule masini la viata mea(printre care si logan)...si sincer la confort si la felul cum sta pe drum nu se face de rusine....singura problema...dak poate fi numita problema e faptul ca motorul e cam slabut....totusi are destula putere sa te bage in scaun cand ii dai blana....de pe loc....e adevarat k finisajele lasa de dorit si ca arata nasol si ca materialele sunt de slaba calitate....dar va intreb: a deschis careva portbagaju?....s`a urcat careva in logan si i s`a parut k nu are loc...sau k nu e confortabila....nu prea cred...deci...pt ce a fost conceputa(masina de familie) e foarte buna....portbagaj mare(pt dimens masinii) spatiu interior mare....confort cat de cat(Ac,muzica si geamuri el)....si la drum lung la viteze de 100-120 se comporta f bine si nici nu e foarte zgomotoasa....vb din proprie experienta nu din ce`a visat aseara ca multi care blameaza loganu`.....
peace! |
eu aleg versiunea SH decat Logan
cred ca se gaseste un Golf 4 1.9 tdi de 90 cp de prin 2000 2001 in aceiasi bani asta ar fi optiunea mea la o suma ~8000E |
@ RACE: Ai impresia ca eu sunt complexat (ai idee ce inseamna complexat??)? si asta pt ca nu imi place o masina care este "dupa parerea mea" slaba calitativa?? :lol: Ma faci sa rad, eu nu mi-am luat masina straina sa impresionez ... ci sa am ceva de calitate in care sa ma simt bine si in siguranta. Spunea cineva ca e confortabila ... glumea sper ... daca nu , inseamna ca s-a suit doar in trolee si tramvaie... eu inteleg sa fim obiectivi aici , ca de asta facem topicuri si ne dam cu parerea ...
|
Quote:
la 8000 euro a vandut un tov un golf 4 de 1,4 din 2003.. super masina dar si el a recunoscut ca cine a luat masina mai tre sa bage niste bani in ea... personal eu cred ca se merita... consum super mic si performante chiar foarte bune ptr masiutza aia.... dar e cu totul altceva sa ai o masina noua.... pana la urma ramane doar la latitudinea "clientului" sa isi faca niste calcule si sa stie exact ce isi doreste de la acea masina... mai departe.... nu cred ca mai e bun de ceva topicul asta...oricum s-a discutat si rasdiscutat despre chestia asta deci......... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning