![]() |
Re: Team Building 4Speed Squad
ar fi misto si 2 zile... sa bagam si o bauta seara :D sa vedem care stie sa cante...
|
Bagam bagam clar ! Asteptam data !
|
ma bag si eu daca e asa cu varamiu' cu fordul ... numai sa ziceti unde si cum :lol:
|
Unde? Cat de departe? Unde dormim? As prefera costurile reduse la minim ca sa pot participa si eu...adica mancare, ceva benzina si gata :) Eu oricum dorm in masina.
|
eu dorm pe capota de la motor ca e loc suficient si e caldura
Trezirea cum adica o sa dormi ce e aia sa dormi. cu atitudinea asta o sa stai acasa :lol: :lol: :lol: :lol: revenind la topic, haideti sa stabilim o data pt operatiunea "gratarul la altitudine" ca altfel ramane ceva doar la stadiul de proiect |
Pai ori stam la Hotel Cheia unde e ceva de genu 1 mil camera de doua pers pe noapte... sau sa inchiriem vreo pensiune...
si ca data.. dupa ce trec cursele.... adica prin octombrie... si orientat in functie si de vreme. |
https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/23517-week-end-cheia.html aici vb despre asta. bagati cu parerea cat mai repede :lol:
|
facem! astept o data. ;)
|
suna bine ..;) am vorbit cu var-miu asta seara si ne bagam clar :D detalii :)
|
1 Attachment(s)
Io vineri ma bag la un pescuit (ultimul pe acest an se pare) la Olt, langa Slatina. O sa stau 3 zile cu cortul, cred ca o sa-mi inghete toate alea...
Ma gandeam ca poate de la anul facem si noi iesiri la un peste, alea, alea... Care este pescari acilea????????:lol: |
Sunt deschis la nou ! Da' tre sa-mi cumpar cort si "incalzitoare de cort "!:D
Cu cat ai cumparat pestele ala ?:D |
peste...?!?!facem concurs hondare ....ca la biliard team batut :P:P
|
te-am lasat io ma... ca doar a fost prima oara :lol: La peste ma? Tu? Vezi ca guvizii sunt in mare:lol:
|
Quote:
|
hondare..... nu ma subestima la pescuit ...:D:Dcum mai subestimat la biliard...:Dastept revasa la biliard daca vrei !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning