Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Raliu pentru vitezomani organizat de Politie (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/20656-raliu-vitezomani-organizat-politie.html)

TND--TEAM 26-08-06 17:37

Re: Raliu pentru vitezomani organizat de Politie

organizarea a fost de nota 10 cursa de nota 10 au fost de toate ! nu trebuia ratata o asemenea cursa!!!

danilox 27-08-06 00:45

11 Attachment(s)
cateva poze de la raliu.pregatesc si un filmulet dar...incerc sa mai fac rost si de alte filmari pt a iesi un colaj frumusel.

2102 27-08-06 08:39

Renault Clio Sport a fost cel mai rapid :D
Important e ca au luat 2 locuri de I 2 din Dorohoi :D:DIar al treilea a fost Clioul.

TND--TEAM 27-08-06 12:29

asteptam filmul :)

agafitei 27-08-06 15:53

ce masini au castigat? ca nu am mai ajuns la vorona si nici la premiere

2102 27-08-06 16:21

Clasa pana in 1600 cmc - Mosnegutu Viorel - Dacia Logan
Clasa 1600+(sau nu mai stiu exact) - Un Clio Sport din Iasi care a castigat si la general.
Si Clasa Licentiai - Sauciuc Lucian - Vw Golf.

siminelsimi 27-08-06 22:40

1 Attachment(s)
cateva starturi de la vorona .. sunt facute cu tel dar pot fi vazute si cu bs player

maD_angel 28-08-06 09:07

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 532662)
vb maine...te bag eu intr-o masina...nu e problem.imi lasi nr. de tel. pe mess

srry cu intarziere acu' e prea tarziu .... am fost cu tata:oops: ....oricum mrs (nu am ID'ul tau:lol: )

danilox 29-08-06 16:43

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 534750)
srry cu intarziere acu' e prea tarziu .... am fost cu tata:oops: ....oricum mrs (nu am ID'ul tau:lol: )

cat era sa te duci la "identitati useri" !!!

TND--TEAM 29-08-06 18:21

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 535822)
cat era sa te duci la "identitati useri" !!!

in cat timp e gata filmul , o sa cuprinda toata cursa :D sau doar cateva secvente !

danilox 29-08-06 20:26

sa va zic sincer...o sa-mi fie lene sa pun aici tot filmul...care cred ca o sa-l fac destul de mare...adik 2 cd-uri sau 1 dvd. aici pe forum o sa pun secvente cu o marime acceptabila.cei ce or sa vrea filmul intrec,nici o problema,ne intalnim si ...
pacat ca nu se mai anunta nimeni cu inca o filmare...as fi vrut sa mai iau niste secvente (de la proba 2).

TND--TEAM 29-08-06 21:01

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 536111)
sa va zic sincer...o sa-mi fie lene sa pun aici tot filmul...care cred ca o sa-l fac destul de mare...adik 2 cd-uri sau 1 dvd. aici pe forum o sa pun secvente cu o marime acceptabila.cei ce or sa vrea filmul intrec,nici o problema,ne intalnim si ...
pacat ca nu se mai anunta nimeni cu inca o filmare...as fi vrut sa mai iau niste secvente (de la proba 2).

dar daca faci un fisier ftp sau cum ii zici sa poata lua toata lumea filmul :D

siminelsimi 29-08-06 21:15

danilox , nu promit nimic , dar incerc sa fac eu rost de o filmare calumea de la proba a 2-a.

danilox 29-08-06 21:20

ar fi ceva...shpan mi-a promis pe maine inca o filmare.apropos siminelsimi...ar fi indicat sa-mi aduci caseta si de preferinta miniDV...o copii repede si o iei.daca nu...cum o fi.

shpan 29-08-06 23:30

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 536171)
ar fi ceva...shpan mi-a promis pe maine inca o filmare.apropos siminelsimi...ar fi indicat sa-mi aduci caseta si de preferinta miniDV...o copii repede si o iei.daca nu...cum o fi.

Ce face regizorul nostru preferat? Am vorbit cu LEOB si are si el o filmare!!!:lol: Ma suna miine sa imi dea o copie!!!:drunk: :drunk:

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning