![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
frumos rau de tot.
ps:indreapta-i nr din spate ca sta strimb.;) |
Quote:
Am optat pt grila cu logo ... pt ca ce am mai vazut era numai cu plasa .... si insemna sa am o gaura pe la mijlocul grilei ... |
Quote:
:lol: :lol: Stiu ... am vazut si eu aseara ... da nu prea sta locului ... tre sa il strang mai tare ... |
:yikes: arata bine rau..felicitari...de abia astept sa o vad in realitate..am inteles ca e TANK :D
|
Quote:
10x Alexika .... si eu deabia astept sa te vad :D Distractie placuta la mare :-) |
mie nu imi place,e fff nasol audile!!!Kitul e facut in bc,ieftineala:shock:
|
fugi ma vsa de aici ca e tare...in poze cel putin :)
|
Quote:
:pissed: :pissed: :pissed: :blowme: :lol: Macar nu a aparut masina mea la kitch tuning din Bacau ... asa ca .... :lol: :lol: |
nu conteaza dak tie nu-ti place....important ii sa-i placa la proprietar!!!!;)so....mai bine las'!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: Vsa e un prieten de-al meu ... si glumea si el .... cred :twisted: Are o laguna superba .... cu o muzica :shock: Da tot masina mea e mai frumoasa :twisted: :twisted: |
Intradevar frumoasa masina...chiar trebuia sa o modifici la un moment dat...ai facut ceva care place ochiului..
Pentru cine stie si ce motor are pare o adevarata comoara...;) Nice job...:) |
7 Attachment(s)
10x
Inca cateva poze (am vrut sa fac azi cu aparatul foto dar vad ca acumulatorul a cedat de tot, asa ca am facut tot cu telefonul :???: ) |
bravo..cel mai frumos a4 pe care l-am vazut eu... nota 10 din partea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning