Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Ursar pe viata (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206323-e30-ursar-viata.html)

last_don 17-12-10 00:24

Re: E30 - Ursar pe viata

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3904405)
Frumoasa.... sa o pastrezi cat mai originala ca nu am vazut prea multe de genu in Arad

Iti multumesc...sincer in arad in momentul actual, poti numara pe degetele de la o mana ursii dupa care iti intorci privirea...restul, tiganii cu numere de franta...

Calin_CGM 17-12-10 14:06

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3904143)
si poze cu semnalele de la stopuri vopsite :lol: sunt foarte multumit de cum au iesit :lol:, vor urma maine si poze cu ele montate

palalilaaaaa.....ca la americaa....de ce razi cand scri???:lol::lol:
belea rau bolanda!!!8)

bebe91 17-12-10 23:47

frumos ursulet :)

last_don 18-12-10 00:25

Quote:

Originally Posted by bebe91 (Post 3907008)
frumos ursulet :)

mulumesc :-)

last_don 18-12-10 00:28

1 Attachment(s)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea

bebe91 18-12-10 00:33

chiar arata mai bine buna treaba bafta in continuare ;)

Sonny™ 18-12-10 00:40

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907071)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea

arata bine intradevar, de ce nu ti.ai luat de alea cu partea de sus transparenta si jos rosie asa am luat eu...;)

last_don 18-12-10 00:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3907092)
arata bine intradevar, de ce nu ti.ai luat de alea cu partea de sus transparenta si jos rosie asa am luat eu...;)

Sa fiu sincer cu tine nu am luat triple din alea pt k nu imi plac nici un tip de stopuri aftermarket la urs..nu imi plac cum dau, si oricum merg pe tema de a`l pastra cat mai simplu si eu zic ca am gasit varianta cea mai potrivita pt mine :-)

tmDNSe30 18-12-10 00:44

salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:

Sonny™ 18-12-10 00:46

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907096)
Sa fiu sincer cu tine nu am luat triple din alea pt k nu imi plac nici un tip de stopuri aftermarket la urs..nu imi plac cum dau, si oricum merg pe tema de a`l pastra cat mai simplu si eu zic ca am gasit varianta cea mai potrivita pt mine :-)

ok, mersi de raspuns, oricum arata bine ursul...;)

last_don 18-12-10 00:50

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3907098)
salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:

merci :-)
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala:
sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta

tmDNSe30 18-12-10 00:59

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907109)
merci :-)
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala:
sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta

mie imi spui crezi ca mie nu mior sarit in cap ca mai bine un golf3 ca ii mai nou ca nu stiu ce prostii dinalea cand ii auzeam pe toti...da in fine nu stiu cum se face ca dupa ce ii faci pe toti o tura cu ursu ies zambind din el si isi schimba deodata parerea:D

last_don 18-12-10 01:05

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3907115)
mie imi spui crezi ca mie nu mior sarit in cap ca mai bine un golf3 ca ii mai nou ca nu stiu ce prostii dinalea cand ii auzeam pe toti...da in fine nu stiu cum se face ca dupa ce ii faci pe toti o tura cu ursu ies zambind din el si isi schimba deodata parerea:D

ai mare dreptate :lol::lol:
chiar dak e doar un 2.0, ii bagi in sperieti la plecarile de pe loc si knd ii dai a2a le dai orgasme celor din dreapta dak ei sunt obisnuiti cu ASTRE F, GOLFURI 3, si VW PASSAT INTERMEDIAR :google::google:

Claudia 18-12-10 13:45

1 Attachment(s)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic.

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907096)

Daca e sa-ti recomand niste stopuri, ti le recomand pe cele de mai jos(dar sunt rare si foarte scumpe). In nici un caz aftermarket. Arata prea bine masina ca s-o tiganesti.

PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus.

last_don 18-12-10 13:58

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3907970)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic.

Daca e sa-ti recomand niste stopuri, ti le recomand pe cele de mai jos(dar sunt rare si foarte scumpe). In nici un caz aftermarket. Arata prea bine masina ca s-o tiganesti.

PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus.

Asa e Claudia, multi vad ursii ca pe acele masini conduse de baietii cu mustata si palarie neagra pe cap..

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning