![]() |
Re: E30 - Ursar pe viata
Quote:
|
Quote:
belea rau bolanda!!!8) |
frumos ursulet :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea
|
chiar arata mai bine buna treaba bafta in continuare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:
|
Quote:
|
Quote:
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala: sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta |
Quote:
|
Quote:
chiar dak e doar un 2.0, ii bagi in sperieti la plecarile de pe loc si knd ii dai a2a le dai orgasme celor din dreapta dak ei sunt obisnuiti cu ASTRE F, GOLFURI 3, si VW PASSAT INTERMEDIAR :google::google: |
1 Attachment(s)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic. Quote:
PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus. |
Quote:
Asa e Claudia, multi vad ursii ca pe acele masini conduse de baietii cu mustata si palarie neagra pe cap.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning