![]() |
Re: Mitsubishi Lancer Evolution IX FQ-360
Quote:
Disputa se da aici oricum: https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14626-2006-subaru-wrx-sti-vs-2006-mitsubishis-lancer-evo-mr.html Ca ne iau acum adminii de urechi :D |
evo fan :D super masina ;) la ce performante are isi merita banii
|
nu trebuia v6..... si chestia aia vine cu inca o chestie de sub bara din fata si costa cam 600 euro park si e obtional la orice model evo9..... si se cheama kit vortex e pt aerodinamica.... tine masina la sol mai bine cica.... si eu am kitul vortex pe evo meu
|
Quote:
"umileste" si "evolutzul" meu cu sti-ul tau! (sper ca tunat, k altfel nu merita consumul de carburant ;) ) :lol: :lol: p.s. f tare masina si f bun cuplul! masina fara catalizatoare si cu o alta admisie+filtru sare bine de 400 cp ;) |
Quote:
Este diferenta mare intre Mitsubishi Lancer EVO si Opel, iar acei 110 cai diferenta dintre cele doua masini de care e vb nu sunt deloc neglijabili.am avut cateva masini si stiu ce vb (si 30 CP in plus sunt de folos in plus ,daca stii sa-i folosesti)dar 11o CP cat ii dif intre opel si mitsubishi ? |
chestile alea de pe plafon distribuie aerul in egala masura la eleron
|
putin off-topic: este cumva un fq 360 in bucuresti, rosu cu nr de ...elvetia parca ? :-?
|
nu frate doar aberam vazusem un SF
|
ceea ce ai vazut este doar imaginatai ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning