![]() |
Re: Jante BBS RS
Quote:
daca ai fot atat de comod sa cauti cheile respective, iti recomand sa nu te apuci de jante. nu e char atat de simplu. daca nu le centrezi bine, vor poduce vibratii la viteza. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Asadar m-am apucat de jante ,le-am desfacut si spre surprinderea mea s-au desfacut usor, suruburile sunt in stare buna si am sa merg pe varianta reconditionarii lor. Am primit 4 buze de 0,5 polishate , pe care am sa le pun provizoriu pana va fi buget pentru cele late! Intre timp le pregatesc miezu de vopsit alb, suruburile vreau sa le fac aurii...
Am alta problema insa ...la capace...am 2 embleme BBS crapate. In afara de ebay.com nu are nimeni 2 sau 4 bucati de vanzare :rolleyes2:D? Atasez si poza... |
arata bine de tot. nu ma asteptam, bravos
|
Mai bine intai ai gasi o solutie pentru problema cu 4x108...ca sa ai concret ce sa pui pe masina. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
poate pentru un pret corect ca sa pun diferenta pentru un set mai mari da...dar altfel nu le dau. |
Quote:
|
Quote:
|
salut.. sper sa nu fiu offtopic ,am si eu o intrebare in legatura cu jantele...adik ..am gasit o pereche de jante BBS RM pe 16" 8j 5*120.. dar au ET 11 :|:|..intrebare mea este... daca se poate face aripile..fara sa trebuieasca sa distrug liniia masinii? sau ce pot face sa aiba et mai mic..? eventual daca are cineva o poza cu aripile roluite si et 11 sa aiba as fii recunoscator.. nu de alta dar masina este la tinichigiriu si nu stim cum sa facem pt ca inca nu am nici jentile sa le pun ca si proba de aia va intreb .daca merita? se poate rezolva usor sa o sa trebuieasca modificat serios aripa? va multumesc
|
Quote:
in al doilea rand ET-ul este relativ la latimea jantei, ,deci et 11 pe alta latime nu vine la fel , ca et11 pe 8j. Eu zic ca se pot pune fara modificari prea mari la aripi. Dar asta degeaba aproximezi, trebuie sa pui 1 guma pe o janta cel putin, si sa o pui pe masina sa vezi cum sta. Eu zic ca pe fata poti sa o pui fara sa te atingi de aripi si pe spate sa le roluiesti si sa le tragi un pic, ca sa fie safe (sa ai loc si pentru un 17" mai lat, alta data). Dar din nou ... 16 " ... mult prea mic pentru pisica. |
:) msi pt informatie.. as fi pus 16 pt ca am avut 17" 8.5 j..dar directia s-a dus in 2 luni:( si..nici nu merge masina asa de bine cu 17" cel putin la mine....am (1.8is m44) akma nah nush probabil depinde si de altii factori..mersi incaodata:P
|
As avea si eu nevoie de o informatie
Suruburile de asamblare nu se strang cu dinamometrica la un anumit cuplu ? Eu am un model BBS cu 20 suruburi. Poate ma poate ajuta cineva cu o informatie in legatura cu cuplul de strangere. Jantele sunt din 2 buc (face & barrel) pe 18 ... cu arhitectura ca la BBS-LM. Si inca ceva ... la centrare cum procedati ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning