Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010 (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/206113-sibiu-auto-moto-show-28-29-aug-2010-a.html)

IonutGLL 30-08-10 16:51

Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010

Quote:

Originally Posted by speedline51 (Post 3620905)
Sunt de acord cu lucrurile spuse mai sus! Ma frate ... cum sa dai vaze si diplome, nici un premiu...nimik....nu cred ca era greu sa isi gaseasca un sponsori 2 pt treaba asta; e bine ca macar midnightul s a simtit bine; Drift Show...eu tind sa cred ca in 2010 tuning showurile din Romania au ajuns la un alt nivel...drift show: cerculete in jurul unui om care nici acelea nu erau prea reusite...treburile astea ne fascinau acum 4 ani! Si am o intrebare personala pt organizatori ce are nissanul 350z ...MIERE? ca vad ca la ambele showuri a luat cupa....Best Engine?????? explicati mi si mie !Jurizarea a fost de toata jena ..sa nu se inteleaga gresit...nu contest decizia arbitrilor dar sa dai note la masini si sa intrebi ''ce masina e asta'' si semnul este pe grila....jenant....bai fratilor...puneti oameni competenti in juriu...pentru ca unii oameni pentru asta vin si investesc o gramada de bani! Si la show ul precedent jurizarea a fost jenanta! Si normal ca e vorba de gusturi dar din mom ce dai la un motor stoc cu admisie si evacuare best engine si mai sunt inca 10 care au bagat 3-4 mii in motor....nu e frumos!

Toate cele bune! noroc ca Sibiul este un oras extraordinar si festivalul medieval a fost extraordinar!

La show`ul trecut nu a fost acelasi 350Z ca cel de acum ... mai informeaza`te ...cel de la show`ul trecut chiar merita Best Engine... 350Z Onofrei Brasov

ruller 30-08-10 16:53

Speedline.. :) acel 350z ...are mai multe chestii..decat acea admisie...
numai evacuarea a fost peste 4000e .. :) si mai are chestii pe la motor facute....cu toate ca nu le vezi ..(ptr ca e aspirata inca ) ...
Dar oricum trebuie sa-ti dau si dreptate ...am cam patit-o si eu putin...
cand a venit juriul..si i-am deschis capota..si o zis : "aha..e gti" ...
si eu i-am zis.. :Nuu..e 2.8 vr6... la care ..s-a uitat putin conci...si a zis..aa da...din acel moment mi-am dat seama ca vb singur..si ca e mai bine sa numai zic nimic si sa merg acas ca poate nu ajung chiar devreme ... !

Alex-CST 30-08-10 17:54

Quote:

Originally Posted by ruller (Post 3620958)
numai evacuarea a fost peste 4000e .. :) si mai are chestii pe la motor facute....cu toate ca nu le vezi ..(ptr ca e aspirata inca ) ...
si eu i-am zis.. :Nuu..e 2.8 vr6... la care ..s-a uitat putin conci...si a zis..aa da...din acel moment mi-am dat seama ca vb singur..si ca e mai bine sa numai zic nimic si sa merg acas ca poate nu ajung chiar devreme ... !

ZoZo bagale mintile in cap care si zile kare e diferenta intre un gti si un VR6 :))

lasa frate k neam rupt prin cluburile pe unde am fsot =))

bennjamin 30-08-10 18:04

2 Attachment(s)
Va spun eu cum sta treaba. am asteptat din februarie sa imi gat masina am investit doar 3000euro din care peste 1500 vopseaua ca sa ma duc la 1 eveniment tuning al meu dupa 2ani jumate de munca in total si investitii de peste 10.000 de euro ca sa cada un gard pe masina ca niste amarati de organizatori nu au fost in stare sa tina de el pana mea daca au luat altii pietrele sau sa lege pietrele nu ma intereseaza.

Solutia finala e sa vopsesc la ei cica si daca nu resuseste platesc ei sa faca vopsitorul meu. vopsitorul meu a spus ca el nu isi mai baga mainile dupa ei si eu nu mai am decat 100g de vopsea care trebuie data in 5 straturi.

De toata jena frate. La sotia mea ia luat bilet de intrare ca mi-a adus o sticla de apa si un sandwish la masina ca cica se uita la masini tuning de parca nu am avea acasa zici ca vcede ceva ce nu a vazut in viata ei.

apoi si la mine a zis aaa e corsa dinacela de 1.2? am zis da dinala de 1.2 cu motor de 1.6 si 142 cp pe dyno. si zice: nu duci lipsa de cp.... penal frate...

pun si poze cu pagubele la masina si o poza cu masina.

Un eveniment tuning sunt de parere ca ar trebui facut cu intrare libera moca undeva in aer liber cu verdeata la un gratarel cu corturile 2-3 zile frate ca in alte tari spre ex in germania am fost la o intalnire opel frate... nu are rost sa vb.

AlexGLL 30-08-10 18:16

Quote:

Originally Posted by bennjamin (Post 3621170)
Va spun eu cum sta treaba. am asteptat din februarie sa imi gat masina am investit doar 3000euro din care peste 1500 vopseaua ca sa ma duc la 1 eveniment tuning al meu dupa 2ani jumate de munca in total si investitii de peste 10.000 de euro ca sa cada un gard pe masina ca niste amarati de organizatori nu au fost in stare sa tina de el pana mea daca au luat altii pietrele sau sa lege pietrele nu ma intereseaza.

Solutia finala e sa vopsesc la ei cica si daca nu resuseste platesc ei sa faca vopsitorul meu. vopsitorul meu a spus ca el nu isi mai baga mainile dupa ei si eu nu mai am decat 100g de vopsea care trebuie data in 5 straturi.

De toata jena frate. La sotia mea ia luat bilet de intrare ca mi-a adus o sticla de apa si un sandwish la masina ca cica se uita la masini tuning de parca nu am avea acasa zici ca vcede ceva ce nu a vazut in viata ei.

apoi si la mine a zis aaa e corsa dinacela de 1.2? am zis da dinala de 1.2 cu motor de 1.6 si 142 cp pe dyno. si zice: nu duci lipsa de cp.... penal frate...

pun si poze cu pagubele la masina si o poza cu masina.

Un eveniment tuning sunt de parere ca ar trebui facut cu intrare libera moca undeva in aer liber cu verdeata la un gratarel cu corturile 2-3 zile frate ca in alte tari spre ex in germania am fost la o intalnire opel frate... nu are rost sa vb.

pai sa faci asa ceva 2-3 zile verdeata si corturi trebuie sa ai si putina cultura si civilizatie ... pt ca la roman alcool + masini , nu prea iasa combinatia asta ... atunci sa vezi pagube

Adryanno 30-08-10 18:33

Pana la urma .. pune cineva poze ? sa vedem si noi ce masini au fost ..

Liwione_GLL 30-08-10 18:38

Se pare ca niciun organizator al evenimentului nu vrea sa dea nici o explicatie aici... Oare sa nu fi vazut niciunul ce scrie lumea aici ? Poate am noroc si dupa postul meu careva vine cu vreo replica. Eu va incurajez baieti! Haideti ca nu a iesit asa rau ...

IonutGLL 30-08-10 19:08

Quote:

Originally Posted by Liwione_GLL (Post 3621233)
Se pare ca niciun organizator al evenimentului nu vrea sa dea nici o explicatie aici... Oare sa nu fi vazut niciunul ce scrie lumea aici ? Poate am noroc si dupa postul meu careva vine cu vreo replica. Eu va incurajez baieti! Haideti ca nu a iesit asa rau ...

liwione ...lasa tata ca merge si asa ...

TM92VIC 30-08-10 19:11

16 Attachment(s)
Shadow Crew - Timisoara

speedline51 30-08-10 19:16

Stiu, show-ul precedent a fost reusit!!!....pacat de vreme!

speedline51 30-08-10 19:29

Quote:

Originally Posted by IonutGLL (Post 3620954)
La show`ul trecut nu a fost acelasi 350Z ca cel de acum ... mai informeaza`te ...cel de la show`ul trecut chiar merita Best Engine... 350Z Onofrei Brasov

Mai ionutz stiu foarte bine ca nu a fost acelasi 350z pentru ca am fost acolo si fac si eu diferenta intre 350z a lui ono si cel din shadow...explicatia ta este inutila, am zis ca la showul precedent a luat iarasi cupa nu am zis la ce pt ca nu mai tin minte dar a luat cupa si la ultimul a luat best engine

IonutGLL 30-08-10 19:34

Quote:

Originally Posted by speedline51 (Post 3621375)
Mai ionutz stiu foarte bine ca nu a fost acelasi 350z pentru ca am fost acolo si fac si eu diferenta intre 350z a lui ono si cel din shadow...explicatia ta este inutila, am zis ca la showul precedent a luat iarasi cupa nu am zis la ce pt ca nu mai tin minte dar a luat cupa si la ultimul a luat best engine

da frate dar a lui Ono chiar are foarte multe in plus fata de cel de la Shadow ...nu? si nu trebuie sa ne dam explicatii ... oricum ...prima data au vrut sa dea Best Car Of The Show SL`ului de la intrare ...care este STOCK ...cum era treaba atunci ? eveniment de cacat organizare de cacat ... prin pur si simplu fapt ca organizatorul este un LINGAU si un PUPInCURIST ...

speedline51 30-08-10 19:36

Quote:

Originally Posted by ruller (Post 3620958)

Tu imi dai explicatie ca a fost 4000 de euro evacuarea :))) si mai spune mi ce are pe acel motor aspirat demn cat de putin de best engine si in comparatie cu alte masini de exemplu del sol crx negru care a pus turbo pe un motor aspirat si are instalatie de nos plus multe altele? Daca dau 10000 de euro pe evacuare tre sa iau best engine? Si mustangul avea jante unicate facute la chip foose care au fost 5000 de euro si ce? a luat best wheels? k probabil dupa opinia unora nu au fost ''frumoase'' ok dar la best engine nu poti sa vii cu evacuare si admisie pt astea le au toti pe masini! l a intrebat prezentatoarea de ce crezi ca ai luat best engine....pt ca este un motor bun are admisie evacuare si planuri de viitor lalala......sa nu ma intelegi gresit nu am nimik cu proprietarul chiar a fost f modest si ok da nu am inteles decizia juriului!

http://www.chipfoose.com/ws_display.asp?filter=Product_Detail&item_id={F6C7 1E3A-A2F2-424E-A600-29182CC2E96A} ...daca tii minte jantele mustangului

ruller 30-08-10 19:58

Stiu...si inteleg la ce te referi....eu am zis doar ca acel 350z ...are mai mult decat o admisie...nu am zis ca merita chiar best engine....
da acel CRX..era foarte lucrat...sincer..cu toate ca baiatul cu 350z-u e bun prieten de-al meu..si coleg de crew...sunt de parere ca nu trebuia sa ieie best engine ... :) ..

si inca odata..cum ziceam mai sus ..."aaa e GTI" ...."NU NU ...e Vr6"...aaa ...hmm.. .. si intelegi tot de aici !

Klubbed 30-08-10 20:02

men.... sa-si puna macar 10-11j pe jentile alea la cat e de masiva masina.... astea ce le are acum, desi arata bine din lateral, din spate zici ca-s de bicicleta, asta daca sunt autentice, ca e plina lumea de replici.... si la 7-8j cat aveau alea....

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning