![]() |
Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010
Quote:
|
Speedline.. :) acel 350z ...are mai multe chestii..decat acea admisie...
numai evacuarea a fost peste 4000e .. :) si mai are chestii pe la motor facute....cu toate ca nu le vezi ..(ptr ca e aspirata inca ) ... Dar oricum trebuie sa-ti dau si dreptate ...am cam patit-o si eu putin... cand a venit juriul..si i-am deschis capota..si o zis : "aha..e gti" ... si eu i-am zis.. :Nuu..e 2.8 vr6... la care ..s-a uitat putin conci...si a zis..aa da...din acel moment mi-am dat seama ca vb singur..si ca e mai bine sa numai zic nimic si sa merg acas ca poate nu ajung chiar devreme ... ! |
Quote:
ZoZo bagale mintile in cap care si zile kare e diferenta intre un gti si un VR6 :)) lasa frate k neam rupt prin cluburile pe unde am fsot =)) |
2 Attachment(s)
Va spun eu cum sta treaba. am asteptat din februarie sa imi gat masina am investit doar 3000euro din care peste 1500 vopseaua ca sa ma duc la 1 eveniment tuning al meu dupa 2ani jumate de munca in total si investitii de peste 10.000 de euro ca sa cada un gard pe masina ca niste amarati de organizatori nu au fost in stare sa tina de el pana mea daca au luat altii pietrele sau sa lege pietrele nu ma intereseaza.
Solutia finala e sa vopsesc la ei cica si daca nu resuseste platesc ei sa faca vopsitorul meu. vopsitorul meu a spus ca el nu isi mai baga mainile dupa ei si eu nu mai am decat 100g de vopsea care trebuie data in 5 straturi. De toata jena frate. La sotia mea ia luat bilet de intrare ca mi-a adus o sticla de apa si un sandwish la masina ca cica se uita la masini tuning de parca nu am avea acasa zici ca vcede ceva ce nu a vazut in viata ei. apoi si la mine a zis aaa e corsa dinacela de 1.2? am zis da dinala de 1.2 cu motor de 1.6 si 142 cp pe dyno. si zice: nu duci lipsa de cp.... penal frate... pun si poze cu pagubele la masina si o poza cu masina. Un eveniment tuning sunt de parere ca ar trebui facut cu intrare libera moca undeva in aer liber cu verdeata la un gratarel cu corturile 2-3 zile frate ca in alte tari spre ex in germania am fost la o intalnire opel frate... nu are rost sa vb. |
Quote:
pai sa faci asa ceva 2-3 zile verdeata si corturi trebuie sa ai si putina cultura si civilizatie ... pt ca la roman alcool + masini , nu prea iasa combinatia asta ... atunci sa vezi pagube |
Pana la urma .. pune cineva poze ? sa vedem si noi ce masini au fost ..
|
Se pare ca niciun organizator al evenimentului nu vrea sa dea nici o explicatie aici... Oare sa nu fi vazut niciunul ce scrie lumea aici ? Poate am noroc si dupa postul meu careva vine cu vreo replica. Eu va incurajez baieti! Haideti ca nu a iesit asa rau ...
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Shadow Crew - Timisoara
|
Stiu, show-ul precedent a fost reusit!!!....pacat de vreme!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.chipfoose.com/ws_display.asp?filter=Product_Detail&item_id={F6C7 1E3A-A2F2-424E-A600-29182CC2E96A} ...daca tii minte jantele mustangului |
Stiu...si inteleg la ce te referi....eu am zis doar ca acel 350z ...are mai mult decat o admisie...nu am zis ca merita chiar best engine....
da acel CRX..era foarte lucrat...sincer..cu toate ca baiatul cu 350z-u e bun prieten de-al meu..si coleg de crew...sunt de parere ca nu trebuia sa ieie best engine ... :) .. si inca odata..cum ziceam mai sus ..."aaa e GTI" ...."NU NU ...e Vr6"...aaa ...hmm.. .. si intelegi tot de aici ! |
men.... sa-si puna macar 10-11j pe jentile alea la cat e de masiva masina.... astea ce le are acum, desi arata bine din lateral, din spate zici ca-s de bicicleta, asta daca sunt autentice, ca e plina lumea de replici.... si la 7-8j cat aveau alea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning