![]() |
re: TwisteD
interesat ceea ce spune NXdev :D
|
interesant ... dar cred ca putem veni si noi cu creatiile noastre ... toti ... ca pot veni eu sa zic ca ramane nush ce nume am stabilit eu ca asa vrea pwla mea ... da nu e frumos drept urmare sper ca vineri sa stabilim tot ceea ce e de stabilit , altfel eu ma retrag si va las impace .
|
Dupa indelungi incercari de a gasi un nume clubului, am ajuns la concluzia ca TwisteD ne reprezinta.In prezent suntem in numar de 13 membri activi dornici sa se afirme prin masinile pe care le conduc.Deocamdata suntem la inceput, avem 4 luni de cand clubul s-a infiintat si multe dintre masini sunt in stadiul de lucru.
In urmatoarele zile voi prezenta si masinile membrilor clubului Asteptam pareri, critici si sugestii. |
Quote:
|
Re: TwisteD
Multa bafta
|
multumim
|
10 Attachment(s)
cateva poze de vineri seara de la vitantis, din pacate ne-au lipsit 3 masini dintre care una e in service dupa un mic accident:arrow:
|
:))) din pacate si pozele cu masina mea :-w :))!
|
Asa mai merge :D.Felicitari TwisteD.
|
Quote:
Quote:
|
Am fost multi la intalnire, dar in club...ai vazut si la prezentare pe topic, suntem 7 :).Clubul DreamWorks va ureaza succes in tot ce va propuneti.
|
auziti baieti...da nu putem vorbii cu un paznic dala sa i dam 1 ciuta 2 ciute :)) sa ne lase si pe noi?:))
|
nu este dupa ei ma... te vad directorii molului pe camere :D
|
Baietzi lasati prostiile,
|
Pt tontzi membrii TwisteD sambata se se vor face shedintze photo. Sper sa nu existe probleme
|
All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2025 4Tuning