![]() |
Re: LOGAN... mai "fitzos"(personal tuning)
loganul cu numar de Iasi a iesit bine, dar pacat de jenti :d dar are proprietarul timp sa isi achizitioneze :P
|
Uite ce te sfatuiesc eu: Nu montezi un bodykit pe ea ca in romania cu drumurile noastre e clar sau dc vrei neaparat iati unu dar mic , umbla la suspensie pe spate lasa-o mai jos de cur, geamuri fumurii, jenti cu spite subtiri vopsite in negru, eu as schimba si oglinzile alea sunt oribile, o grila in forma de fagure fara sigla dacia pe ea ca o strici, 2 gurii de aerisire pe capota in parti sau una pe mijloc mai mare, monteaza niste proiectoare si farurile fale bluevision, la performante montarea unui filtru sport, stopurile eu zic sa le lasi ca nu arata urat, si raspunsul la intrebare lu cristy_xxl nu sunt 110 cai sunt 105 dar nici atat nu cred ca sunt cam atat zic eu
|
uitate pe youtube si scrie la serch logan camelon .. si cu siguranta vei gasi cel mai frumos logan ..pur si simplu le face pe toate ..ce inseamna sa ai bun gust ..
defapt uite link`u : https://www.youtube.com/watch?v=y5hBMtzaUVg |
Am vazut si eu filmuletul. Merita orice aplauze pentru ce a facut la loganul acela.<):)
Am mai vazut un alt filmulet acolo tot cu un logan dar din polonia alb putin modificat, insa avea ceva bestial, husa soferului era misto rau de tot iar in loc de tetira (sau deasupra) era capul criminalului ala din scary movie :)) SUPER TARE!! Ce parere aveti despre S2000? Tot pe acel site, motorul turat si scartaitul rotilor parca ma duceau in nirvana:P |
sa iti modifici grila de pe fata (calandru) sa ii pui chetii dinalea cromate
o sa arate prea misto am io |
cred ca ar tebui sa incepi cu bodi kitul!!!!!!!!!!apoi cu interiorul!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning