Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   S U B A R U ingenuncheaza Porsche turbo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2056-ingenuncheaza-porsche-turbo.html)

tazmania 14-12-04 18:41

porsche-ul ala si-a luat rushinica si de la un s classe.si draq aia e masina de peste 2 tone....mult mai puternica la cai,dar mult mai greoaie...

catalin rs4 15-12-04 14:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tazmania\"
porsche-ul ala si-a luat rushinica si de la un s classe.si draq aia e masina de peste 2 tone....mult mai puternica la cai,dar mult mai greoaie...

ala sigur nu era porsche turbo..multi confunda turbo cu carrera 4s...se aseamana foarte mult..la optica..in schimb la performante..nu are rost sa mai vb.... :lol:

georgian 27-12-04 21:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
deci..:P:P:P
eu unul nu am vazut filmuletul...si nu stiu despre ce subaru este vb...
totusi porsche nu e masina fenomenala...lasati-o dreq de treaba..
por este o masina sportiva si luxoasa..un fel de S600 mai pentru pustani..
de ce nu comparati pors.cu laraki,pagani,TVR,??k nu are nici o sansa..
am mai spus-o si in alt topic ..dar pana cand nu o sa am dovada nu expun ca proba:P..am vazut pe net subaru de 1.8 secunde pana in 60mph..posibil cu nos..nu contrazic..
am vazut subaru tunate la 600-700cp...si pors la fel...dar totusi ...performante de accelerare la subaru mai tari
totusi...cine compara un pors cu wrx nu prea stie ce compara..(masina per ansamblu)...
si cine a zis k japonezii n-au tehnica:))))japonezii au cea mai avansata tehnica la ora actuala...
putin OFFTOPIC...k tot e vb de tehnica..
EVO8 editie limitata de 400cp stock..cu acceleratia mai rapdia ca enzo si ca multe masini cu pretentii

hai sa te contrazic aici putin :D pt mine porschele este o masina superba mult mai tare...poate nu mai faina..dar mie imi plac emai mult decat..ferarri si co la ora actuala cele mai tari masini pe pista in germania..sunt masini porsche... :lol: ce se poate scoate din motoarele de 6 cil..boxter..de la porsche...nu scoti dintru subaru niciodata!!! si cand zici porsche ...inseamna in acelasi cuvant calitate!!!!! credema ca am mers cu cateva modele de porsche...si stiu ce vorbesc...feelingul nu se compara cu nimica.. 8) eu daca imi iau o masina si o tunez vreau sa si tina...tot tuningul pe care il fac....hai sa nu o mai dau in detali dupa mine nici nu as compara...subaru cu porsche o fi tare si subaru dar pana la porsche mai are mult si bine..nu sunt fan la masinile japoneze..dar imi plac si cateva japoneze..cum ar fi skyline .supra nsx..evo7..astea ..mai merg.. 8)

la nivelul la care vorbesti tu cel mai bine pe pista sta o masina cu putini cai BMW M3 CSL.

georgian 27-12-04 22:04

Re:

Quote:

Quote:

ala sigur nu era porsche turbo..multi confunda turbo cu carrera 4s...se aseamana foarte mult..la optica..in schimb la performante..nu are rost sa mai vb.... :lol:

Hai sa-ti spun o istorie legata de Subaru si de Porsche.
Porsche Turbo abgradat de fabrica cu Subaru albastru al lui Andrei , a batut clar Subaru in 3 manse.400m
Porsche Turbo verde pe aeroportul Baneasa a furato tot de la Andrei cu Subaru albastru.400m
Porche Turbo negru cabrio a pierdut din mers in fata lui Sebastian cu Subaru argintiu, de la treapta 1 la 4 cap ceva peste 400m.

****Nu voi mai permite atacuri in orice topic de la Versus****
Semnat, unu' din moderatori, cu 2 axe cu came la nick

im570rm 30-12-04 15:25

http://www.google.ro/search?q=cache:...rd+GT%22&hl=ro

Pana si noul ford GT ajunge la 3.3 sec

Bogdan_16v 30-12-04 17:23

De fapt 3.5s, dar ma rog, pe acolo...oricum, acel Ford nu se poate compara cu masinile in discutie dp de vd al clasei...iar prin vorba asta cu \"pana si Ford GT ajunge la 3.3 sec\", scuza-ma, dar tonul pe care ai zis-o da impresia ca vorbesti de vreun Kia Rio sau Hyundai Getz. Ce are Ford-ul ala, e masina de saraci?

SEBASTIAN 30-12-04 20:37

Re:

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"georgian\"
Quote:

Quote:

Hai sa-ti spun o istorie legata de Subaru si de Porsche.
Porsche Turbo abgradat de fabrica cu Subaru albastru al lui Andrei , a batut clar Subaru in 3 manse.400m
Porsche Turbo verde pe aeroportul Baneasa a furato tot de la Andrei cu Subaru albastru.400m
Porche Turbo negru cabrio a pierdut din mers in fata lui Sebastian cu Subaru argintiu, de la treapta 1 la 4 cap ceva peste 400m.

****Nu voi mai permite atacuri in orice topic de la Versus****
Semnat, unu' din moderatori, cu 2 axe cu came la nick

Garantez pentru istoria evocata de Georgian.
Referitor la Ford are 0...60mile/ora 3,3 si 0 100km/h in 3,5.
Desi suntem infara subiectului de pe acest topic mi-ar placea sa rapun un celebru Ford GT
Engine: 5.4L V8
Horsepower: 500 bhp / PS
Top Speed: 190 mph / 305 km/h
Peak torque: 744 Nm (549 lb ft)
Acceleration: 0-60 mph in 3.3 sec (0-100km/h in 3.5)

Retail Price: from US$ 150,000 (EUR 130,000)

SEBASTIAN 30-12-04 20:40

LEGAL RACING

1 Attachment(s)
NOBLE M12 GTO 3R (about $200,000)
si pe el il astept pe pista are 3,7 secunde suta.

SEBASTIAN 30-12-04 20:54

LEGAL RACING

6 Attachment(s)

Sper ca nu credeti ca vom dezarma in fata cuiva, a-ti vazut cum mergea si merge un Cielo, dar cum va merge o sa vedeti, va fi spectacol 400m in 6 viteze.
Doar nu credeti ca acum cu un Subaru o sa dezertam chiar in fata lui:
It has a top speed of 395km/h and launches from 0-100km/h in 3.2 seconds.

This is said to be the fastest production car ever to be shown in the country and in just under a week it will be unveiled at the Australian International Motor Show.

It is the Swedish Koenigsegg CCR supercar, the brainchild of Christian Von Koenigsegg.

Under the bonnet lurks a 4.7-litre V8 that produces a massive 600kW of power and 920Nm of torque. The chassis and body have been made entirely of laminated carbon fibre and epoxy composite, the Koenigsegg weighing in just on 1180kg. Koenigsegg's international head of sales, Patrik Nilsson will unveil the $1.25 million car next Thursday. Despite its hefty tag, Nilsson says the car has generated a lot of interest.

Bogdan_16v 30-12-04 21:09

Sebastian, deja vorbim de niste vise cam indepartate si suntem putin offtopic. :wink:

In Romania, cu toate ca exista destule persoane cu posibilitati, nu vom vedea asa ceva. Aici, omul milionar in dolari/euro se axeaza, din pacate, mai mult pe masini pe care eu le numesc \"nesimtite\", gen A8, Seria 7 sau S-classe.

SEBASTIAN 30-12-04 21:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Sebastian, deja vorbim de niste vise cam indepartate si suntem putin offtopic. :wink:

In Romania, cu toate ca exista destule persoane cu posibilitati, nu vom vedea asa ceva. Aici, omul milionar in dolari/euro se axeaza, din pacate, mai mult pe masini pe care eu le numesc \"nesimtite\", gen A8, Seria 7 sau S-classe.

Si totusi Subaru exista.

CataNOS 30-12-04 23:29

helloooo, reality check! :D
D-le Sebastian, inteleg k sunteti fan Subaru dar... totusi! Am vazut mai devreme comparatie Subaru-McLaren, acum Subaru-Koenisegg si am ramas uimit.
Acum fara suparare, mi-as dori sincer sa apara un Koenisegg sau un McLaren la curse cu care sa faceti o liniutza. Atunci eu o sa fiu ala cu enshpe mii de camere de luat vederi si aparate foto care imortalizeaza momentul in care... Subaru trece linia de sosire dupa ce soferul banalului Mclaren sau Koenisegg coboara din masina si isi aprinde o tigara multumit ca a trecut si el de treapta a II-a a cutiei de viteze. :D

Sau daca vreti sa faceti o comparatie cu un TVR Tuscan (de exemplu) luati pe cineva in masina, puneti o bancnota de 100 $/EUR pe bord, si spuneti-i ca daca in timpul acceleratiei ia bancnota, a lui ramane. Daca reuseste sa o ia, mai aveti de lucru :D

Cu respect!

LEXUS 31-12-04 00:01

CATA NOS..TVR tuscan AI:)))????
am vazut si eu episodul acela..
da dk nu stiai..Tuscan nu e Varful de Lancee de la TVR..si n-o sa-ti spun care e:P
te las sa descoperi singur;)

CataNOS 31-12-04 00:19

Da, interesant episod, nu? varful de lance mi se pare ca e chimaera sau T440
Din pacate nu sunt prea informat asupra marcilor britanice.
Stiam k Tuscan nu e vf de lance, dar e un expl f bun pt comparatia mea :D

LEXUS 31-12-04 01:15

da e un bun exemplu..dar tine cont ca femeia avea centura pusa..s nu parea ca se chinuie prea tare..si e femeie:))
si gresesti
vf de lancee..de la TVR a fost..si cred ca mai este TVR Cerbera Speed 12 din 2000 v12-800cp si peste 370vit max

All times are GMT +2. The time now is 22:14.

- Copyright 2026 4Tuning