![]() |
Re: Un Tico Portocaliu
Quote:
|
bun:Dabia astept sa il vad
spor la lucratul bordului!app ce culoare faci luminile? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Weekendul asta m-am jucat putin si am mai daugat o mica inbunatatire portocalei (lumina in portbagaj).Scuzati praful de pe acolo dar de curatenie nu am mai avut timp:???:Attachment 1752378
Attachment 1752379 Attachment 1752380 Attachment 1752381 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 1752573
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa foc portocalia ta!s-o stapanesti sanatos!!!!!!!!!;)
|
Quote:
|
Magazin Dimitrov, e de Cielo (am si eu acasa), e 5 lei una :)
|
Quote:
PS: Ai rezolvat cu oglinda. Daca mai ai nevoie sa-mi dai un PM Quote:
|
6 Attachment(s)
Attachment 1762618Attachment 1762615Preluand o idee de pe forum m-am hotarat sa-mi montez dezaburire in oglinzile laterale.Astfel ca am inceput sa intreb in stanga si in dreapta daca are cineva geamuri de oglinzi retrovizoare fisurate cu dezaburire.Astfel am facut rost de una de stanga de la un audi si una de dreapta de accent.Am luat feonu am deslipit folia de pe saptele oglinzilor care contine rezistenta.Am avut ceva probleme cu faptul ca folia cu rezistenta era mai mare decat geamul de oglinda.Surplusul rezultat l-am indoit usor pe interior fara sa se strice folia respectiva.Cel mai greu a fost sa pun geamul de oglinda la loc dovada ca gemaul dreapta l-am fisurat si va trebui sa-l inlocuiesc.Mai am sa realizez alimentarea lor si teoretic ,deocamdata,iarna aceasta nu o sa mai am probleme cu dezaburirea oglinzilor laterale:lol:.Am sa atasez cateva poze dupa ce fac legaturile si cum dezaburesc.Attachment 1762588
Attachment 1762589 Attachment 1762590 Attachment 1762591 |
Super. Keep going... bafta:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning