![]() |
Eu stiam ca Lambo a inceput productia de motoare cu tractorul, nicidecum cu masina.
|
nu pe bune lamborghini a inceput cu tractoare :lol: :lol: :lol:
|
sigur ca au inceput cu tractoare....sunt renumiti pt. ele.
Mult mai tarziu s-au apucat si de masini. |
nu mai stiu poveseta cum a inceput poveste dar dz1 stie precis parca lamborghini a vrut sasi cumpere ferrari si enzo nar fi vrut sai vanda pt ca ar fi zis ca ei stiu sa fac numai tractoare mama ce prostie am scris :lol: :lol: :lol:
|
Lambo faceau tractoare la inceput..stie toata lumea:))
iar cand Mr.Lamborghini:) s-a dusla enzo , ala i-al zis Sa ramana la tractoarele lui , si sa faca fiecare ce stie mai bine. si de aici a inceput oricum..modele marfa..mai ales murcielago.dar parerea mea:)tot Ferrari |
mie personal imi place lambo mai mult asa este povestea :lol: :lol: :lol:
|
Da, e misto povestea. A fost acum cateva luni un documentar exact despre Lamborghini pe Discovery.
|
da cred ca lam vazut si eu :lol: :lol: :lol: sa deschis un autohaus aic in hamburg numai cu masini de lux sa verzi cate lambo la un loc :lol: :lol: :lol:
|
Pai hai, o punem de-un jaf in \"stil italian\"? :wink:
|
oricand :lol: :lol: :lol: numai stai savi si eu acasa :( :( simt ca sa incet trece timpul dar stiu ca o sa vin odata :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
ce sa aduca?? espinoza ca naminteles numai vb asa codat :lol: :lol: :lol:
|
Pai Cata, n-ai vazut \"The Italian Job\"? Ma dezamagesti... Du-te rpd sa-l vezi k cica merita :wink:
|
:) poi in film baietzii au 3 mashini mini modificate cu care fug prin casa , pe strazi, prin tunelurile de la metrou :) e misto filmu
|
da ma :lol: am vazut filmul este tare imi place mult cel mai fain mini este ala rosu :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning